BELEDİYEDEN 275 CAMİDE RAMAZAN MESAİSİ

Bolu Belediyesi, merkeze bağlı mahalle ve köydeki 275 camiinin temizliğini üstleniyor. Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala camilerde yapılan detaylı dezenfekte ve temizlik çalışmaları hız kazandı.

BELEDİYEDEN 275 CAMİDE RAMAZAN MESAİSİ
26 Nisan 2022

Geçtiğimiz yıl Bolu Belediyesi ve İl Müftülüğü arasında yapılan protokol doğrultusunda Bolu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, 105’i mahalle, 170’i köy olmak üzere toplamda 275 camiinin temizliğini yapıyor.

Camilerde Ramazan mesaisi

Bu kapsamda Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın talimatıyla kurulan ve Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren “İbadethane Temizlik Ekipleri” Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala çalışmalarına hız verdi. Her gün farklı bir camiyi temizleyen İbadethane Temizlik Ekipleri, son olarak Borazanlar Mahallesi’ndeki Bilal-i Habeşi Camii’nin iç ve dış temizliğini ve dezenfektesini yaparak ibadete hazır hale getirdi. Sabahın erken saatlerinde camiye gelen ekipler; önce halıları süpürdü ardından mihrap, kürsü, minber, pencere –kapı pervazları ve ayakkabılıkları sildi. Şadırvanla lavabo ve tuvaletleri de bol deterjanlı ve basınçlı su ile yıkayarak tertemiz hale getirdiler. Ekipler son olarak, koronavirüs salgınına karşı caminin iç ve dış kısımlarını baştan aşağı dezenfekte ettikten sonra buradaki temizlik çalışmalarını tamamladılar.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir