TARIM VE ORMAN BAKANI VAHİT KİRİŞÇİ MUDURNU'DA

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, geçtiğimiz günlerde yangın çıkan Mudurnu Sürmeli Köyü'nde incelemelerde bulundu.

TARIM VE ORMAN BAKANI VAHİT KİRİŞÇİ MUDURNU'DA
3 Mayıs 2022

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, beraberindeki Bakan Yardımcısı Dr. Veysel Tiryaki ile birlikte Bolu'ya gelerek çeşitli ziyaretlerde bulundu. Bakan Kirişçi, ilk olarak Bolu Valisi Ahmet Ümit'i makamında ziyaret etti. Valilik Şeref Defterini imzalayan Bakan Kirişçi'ye Vali Ümit tarafından Bolu'daki tarım ve hayvancılık alanında yürütülen çalışmalarla ilgili bilgiler verildi.

MUDURNU'DA YANGINZEDELERE ZİYARET

Bakan Kirişçi Valilik ziyaretinin ardından beraberindeki AK Parti Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü,  AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, Mudurnu Belediye Başkanı Necdet Türker ile birlikte geçtiğimiz günlerde yangın çıkan Mudurnu Sürmeli Köyü'nü ziyaret etti. 3 evin yandığı ve 15 küçükbaş hayvanın telef olduğu yangın alanında incelemelerde bulunan Kirişçi, yetkililerden bilgi aldı. Bakan Kirişçi köylülere, çıkan yangın sonrası yaraların sarılacağı sözünü verdi.



 

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir