SEBEN, YENİ HALK KÜTÜPHANESİNE KAVUŞUYOR

Kültür ve Turizm Bakanlığı Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürlüğü tarafından Bolu’nun Seben ilçesine yeni halk kütüphanesi yapılıyor.

SEBEN, YENİ HALK KÜTÜPHANESİNE KAVUŞUYOR
16 Mayıs 2022

Kültür ve Turizm Bakanlığı Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürlüğü’nün “Kamu Eliyle Yapılan Kültür Yatırımlarına Destek Projesi” kapsamında Seben’e kazandırılacak olan yeni İlçe Halk Kütüphanesi için Protokol İmza Töreni düzenlendi. İlçe Kaymakamı Süleyman Bakan ve Bolu İl Kültür ve Turizm Müdürü Hakan Doğanay tarafından yeni kütüphaneye ilişkin imzalar atıldı.

Mülkiyeti Seben Belediyesine ait ve Seben Belediyesince Kaymakamlığa tahsis edilen arsaya inşa edilecek olan halk kütüphanesi; çocuk bölümleri, bireysel çalışma alanlarını, toplu çalışma alanları, kitap okuma bölümleri, bilgisayar bölümü, cep sineması bölümü, konferans salonu, fuaye alanı, kafeterya gibi birçok alanı kapsamayacak.

1 yorum yapılmış

  • Mehmet Bük16 Mayıs 2022 - 14:09
    Hayırlı uğurlu olsun tüm vatandaşlarımıza. Peygamberimiz(S. A. V.) :'Hayırlı bir işe vesile olan, hayırı yapan gibidir' buyuruyor. Bu hayırlı işe vesile olanlardan ALLAH(C. C.) razı olsun. Selam ve sevgiler.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir