SAADET PARTİSİ MERKEZ TEŞKİLATINDAN YÜKSEK KATILIMLI İLÇE DİVANI

Saadet Partisi Bolu Merkez İlçe Başkanlığı, Mayıs ayı İlçe Divan Toplantısını partiye yeni katılan 100 üyenin de katılımıyla gerçekleştirdi.  

SAADET PARTİSİ MERKEZ TEŞKİLATINDAN YÜKSEK KATILIMLI İLÇE DİVANI
28 Mayıs 2022

Yapılan Mart Ayı İlçe Divan Toplantısı’na İl Başkanı İsa Sayın, Merkez İlçe Başkanı Fatih Kılınç ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Toplantıya ayrıca partiye yeni katılan 100 üye de katılım sağladı.

Yapılan toplantıda bir konuşma gerçekleştiren Fatih Kılınç, Saadet Partisi’nin Bolu’da kartopu gibi büyüdüğünü söyledi.

Önümüzdeki süreçte partiye katılımların daha da artacağını ifade eden Kılınç, gittikleri her yerde Saadet Partisi’ne büyük ilgi gösterildiğini ifade etti. Kılınç, üye çalışmaları başta olmak üzere birçok alanda özveri ile çalışan yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

İSA SAYIN’DAN BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

Saadet Partisi Bolu İl Başkanı İsa Sayın ise yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajı verdi. Sayın, konuşmasında ayrıca ülkenin bulunduğu ekonomik şartlara değindi. Mevut iktidarın ekonomide yanlış politikalar izlediğine dikkat çeken Sayın, bu yanlış politikalar sonucu ortaya çıkan ekonomik krizden vatandaşların faiz, zam, vergi, düşük ücret ve düşük taban fiyatları ile olumsuz etkilendiğini belirtti. Sayın, ekonomik krizin Saadet Partisi iktidarında çözüme kavuşturulacağını söyledi. Divan Toplantısı yeni üyelerin ve teşkilat mensuplarının beraber fotoğraf çektirmelerinin ardından sona erdi.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir