ADEM EVCİL'E SUDAN'DA ÖNEMLİ GÖREV

Sudan'da gerçekleşen Yabancı Öğrenci Seçme Sınavı veya Yurt Dışından Öğrenci Kabul Sınavına Selçuk Üniversitesini temsilen Adem Evcil gitti.

ADEM EVCİL'E SUDAN'DA  ÖNEMLİ GÖREV
30 Mayıs 2022

Sudan'da ülkemizi temsilen bulunan Adem Evcil sınava giren öğrencilerle bizzat ilgilendi. Sudan'da bir çok sivil toplum örgütünüde ziyaret eden Evcil bölge halkının Türkiye'ye karşı büyük teveccühü olduğunu söyledi.

Evcil yaptığı açıklamada, "Böylesi özel bir görevi şahsıma tebliğ eden  Rektörüm Metin Aksoy Beyefendiye teşekkür ediyorum. Ziyaretimizde bizlere ev sahipliği yapan T.C İçişleri Bakanlığı Sudan Müşaviri Metin Alper Beyefendiye , T.C Eğitim Müşaviri Gökhan Bozdağ beyefendiye, TİKA Hartum Koordinatörü Bilal Özden beyefendiye, Hartum Maarif okullarına , Hartum Yunus Emre Vakfı Enstitüsü müdürü Faruk Esen beyefendiye ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Tarihi köklerle sımsıkı bağlı olduğumuz müslüman coğrafyalar bize birkez daha gösteriyor ki Türk ve Müslüman Alemi tüm hasretiyle, mahzunlugu ile Türkiye Cumhuriyeti Devletini bekliyor. Bizim için Türkiye Cumhuriyeti Devleti 783.562 km² den ibaret değil. Bizim için Türkiye Cumhuriyeti Devleti ayak bastığımız, ülkemizi anlattığımız, temsil ettiğimiz her yer. Bize her yer Vatan. Bize her yer Turan. Bize her yer Türkiye. Gönül coğrafyamızın bozkırlarında deli taylar gibi koşan umutlarımız var bizim. Kızıl elma hayallerimiz. Turan'a atan yüreklerimiz. Allah içerideki ve dışarıdaki hainlere fırsat vermesin. Allah necip milletimizin yar ve yardımcısı olsun" dedi.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir