BOLU’DA ŞİDDETLİ YAĞIŞLAR HAYATI FELÇ ETTİ

Bolu’da iki gündür aralıklarla süren sağanak birçok noktada su taşkını ve toprak kaymasına neden oldu. Derelerin taşması nedeniyle bazı ev ve işyerlerini su bastı.

BOLU’DA ŞİDDETLİ YAĞIŞLAR HAYATI FELÇ ETTİ
28 Haziran 2022

SAĞANAK MENGEN’DE ETKİLİ OLDU

Bolu’da sağanak yağış hayatı olumsuz yönde etkiledi. Mengen ilçesinde etkili olan sağanak yağış sebebiyle dereler taştı, ilçe merkezindeki ev ve işyerlerini su bastı. Taşkın nedeniyle Mengen-Pazarköy karayolu ulaşıma kapatıldı. Su baskınlarının yaşandığı bazı mahallelere vatandaşlarını giriş ve çıkışları yasaklandı. İl Özel İdare, Mengen Belediyesi, AFAD, itfaiye ve UMKE ekipleri ilçede çalışma başlattı. Mengen-Pazarköy Karayolu mevkiinde bulunan derenin taşması sonucu karayolunun bir şeridinde kopma meydana geldi. Karayolu, ekipler tarafından ulaşıma kapatıldı.

BÜYÜKSU DERESİ TAŞTI

Kentte şiddetli yağışlar sonrası Büyüksu Deresi taştı. Taşma sonucu Göynükören, Okçular, Tatlar ve Yazıören başta olmak üzere bazı köylerde su baskınları meydana geldi. Su baskınlarında bazı evler ve ahırlar zarar gördü, tarım arazileri su altında kaldı.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir