“400 GÜNDE BİTECEK” DENİLEN MİLLET BAHÇESİ BİTİRİLEMEDİ

Yapımına 2020 yılında başlanılan ve “400 günde bitecek” denilen Bolu Millet Bahçesi’nin, aradan geçen yaklaşık 600 günde hala bitirilememesi tepkilere neden oldu.

“400 GÜNDE BİTECEK” DENİLEN MİLLET BAHÇESİ BİTİRİLEMEDİ
29 Haziran 2022

31 Mart 2019 seçimleri öncesi AK Partili yetkililer tarafından sözü verilen Bolu Millet Bahçesi projesi, verilen süre içerisinde bitirilemedi. TOKİ’nin ihaleyle Lef Yapı’ya verdiği ve 28 milyon 223 bin liraya mal olacağı bildirilen Millet Bahçesi’nin belirtilen sürede bitirilememesi tepkilere neden oldu.

AK PARTİLİ YETKİLİLER “400 GÜN” DEMİŞTİ

Millet Bahçesi’nin ihale edildiği süreçte AK Parti Bolu İl Başkanlığı görevini yürüten Nurettin Doğanay, o dönemde yaptığı açıklamada, “TOKİ Başkanlığı, Millet Bahçesi ihalesini onaylayarak, işi alan Lef Yapı ile 11 Aralık tarihinde sözleşmeyi imzalamıştır. 28 milyon 223 bin liraya mal olacak Millet Bahçesi 400 günde bitecek ve Bolulu hemşerilerimize hizmet vermeye başlayacak” demişti.

YAKLAŞIK 600 GÜN OLDU AMA BİTİRİLEMEDİ

AK Partili Alaadin Yılmaz’ın başkanlık görevinde olduğu dönemde, Bolu Belediyesi 2016 yılında Alpagut Mahallesi’nde 90 bin metrekarelik alan üzerinde Uluslararası Köroğlu Parkı’nın kurulması için çalışmalara başlamış ancak yaklaşık 12 milyon lira harcanmasına rağmen tamamlanamayan park daha sonra atıl durumda kalmıştı. Birçok hırsızlık olayının yaşandığı ve alkoliklerin uğrak mekânı haline geldiği park 2020 yılında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na devredilmişti. Köroğlu Parkı’na yapılması planlanan Millet Bahçesi’nin belirtilen sürede bitirilememesi vatandaşların tepkisine neden oldu. Vatandaşlar, yaklaşık 600 gündür tamamlanamayan Millet Bahçesi’nin ne zaman hizmete gireceği konusunda yetkililerden açıklama bekliyor.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir