BOLU'DA 10 BÖLGE SIĞINMACILARA KAPATILDI

İçişleri Bakanlığı, Göç İdaresi Başkanlığı, Bolu ve ilçelerinde toplam 10 bölgenin sığınmacıların yerleşimine kapatıldığı açıkladı.

BOLU'DA 10 BÖLGE SIĞINMACILARA KAPATILDI
1 Temmuz 2022

İçişleri Bakanlığı, Göç İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre Bolu merkez ile 4 ilçedeki bazı mahalle ve bölgeler sığınmacıların yerleşimine kapatıldı.

Bolu merkez Fasıl köyü Uran mevki, Pelitçik köyü Şabanlar mevki ve Büyükcami Mahallesi. Dörtdivan ilçesinde Doğancılar köyü Gerede yolu mevki, Gerede ilçesinde Yakakaya köyü Yunuslar mevki, Orta mahalle, Bahçedere köyü merkez mevki, Mengen ilçesinde Kuzgöl köyü Yıldız mevki, Teberikler köyü Yonsaklar mevki ile Mudurnu ilçesinde Sürmeli köyü Çayıraltı mevki, geçici koruma kaydına, uluslararası koruma kaydına, ikamet iznine, geçici koruma veya uluslararası koruma ile ikamet izni kapsamındaki yabancıların ikamet ili değişikliği yapılması işlemlerine kapatıldı.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir