TANJU ÖZCAN ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, belediyenin haftasonu yaptığı çalışmaları yerinde inceleyerek ekiplerden bilgiler aldı.

TANJU ÖZCAN ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
29 Ağustos 2022

Bolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü şehrin birçok noktasında başlattığı altyapı ve üstyapı çalışmalarını aralıksız sürdürürken, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da çalışmaları denetledi.

Hafta sonu bile yoğun program temposuna rağmen çalışma yerlerini gezmeyi ihmal etmeyen Özcan, Tabaklar Mahallesi Cumhuriyet Caddesi, Kılıçarslan Mahallesi Emine Bulut Sokak, Sümer Mahallesi Borazanlar Deresi, Kanal Yolu ve diğer bazı mahallelerdeki çalışmaları yerinde gördü. Özcan, Fen İşleri Müdürlüğü sorumlularının da eşlik ettiği denetimlerde; Emine Bulut Sokak’taki yeni tip taş yol kaldırım çalışmaları, Cumhuriyet Caddesi’ndeki yol, kaldırım ve asfalt serim çalışmaları ile Borazanlar Deresi’ndeki köprü genişletme çalışmalarını yerinde görerek, çalışmalar hakkında detaylı bilgiler aldı.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir