BOLU’DA OKUL SERVİS ÜCRETLERİNDE YÜZDE 122’LİK ARTIŞ

Bolu Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Orhan Fırat, 2022-2023 Eğitim ve Öğretim yılı için okul servis ücretlerinin belirlendiğini söyledi. Ücretlerde bir önceki yıla göre yüzde 122’lik artış olduğu dikkat çekti.

BOLU’DA OKUL SERVİS ÜCRETLERİNDE YÜZDE 122’LİK ARTIŞ
30 Ağustos 2022

Bolu Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Orhan Fırat, 12 Eylül’de başlayacak olan 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı öncesi Bolu’da öğrenci servis ücretlerinin belirlendiğini bildirdi. Orhan Fırat fiyatların, Bolu Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Bolu Belediye Başkanlığı Ulaşım ve Destek Hizmetlerinden katılımcılar tarafından oluşturulduğunu söyledi.

SERVİS HİZMETLERİ HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Odaya kayıtlı üyeler tarafından Bolu halkına en kaliteli hizmeti en uygun ücretle kesintisiz ve sorunsuz sürdürdüklerini ifade eden Fırat, “Odamız üyeleri gözbebeklerimiz olan yavrularımızın zamanında okullarına gidip dönüşleri, ulaşım esnasında güvenli şekilde taşıma işlemlerinin yapılması, toplu taşıma araçları ile bu güne kadar herhangi bir ölümlü kazaya karışmamış, sadece maddi hasarlı kazalar ile bu güne gelinmiştir. Yolcu taşımacılığı faaliyetlerimiz klimalı, temiz, bakımlı, yeni model, 3 nokta emniyet kemerli, kamera ve görüntü cihazlarına sahip araçlarımız ile trafik kurallarına uyarak öğrencilerimizin seyahatleri yapılmaktadır. Araç sürücülerimizin SRC türü mesleki yeterlilik belgeleri ,  Psikoteknik Raporları , Sürücü belgeleri , taşıma yapılabilmesi için lazım olan Yetki Belgeleri , Trafik Sigorta Poliçeleri , Kasko poliçeleri Güzergah belgeleri düzenli olarak yapılmaktadır. Odamızca da üyelerimizin öğrenci taşımacılığı faaliyetlerimizde düzenli olarak denetim faaliyetlerimizde devam etmektedir” dedi.

İŞTE YENİ ÖĞRENCİ SERVİS ÜCRETLERİ

Fiyat Tespit Komisyonu tarafından öğrenci başına 0-5 kilometre üzerinden tespit edilen servis ücretleri şu şekilde;

Sabah-Akşam: 0-5 kilometre arası 650 TL
Sabah-Öğle-Akşam: 0-5 kilometre arası 800 TL
Etüd ve Rehber Personel: 150 TL

GEÇEN YILA GÖRE YÜZDE 122’LİK ARTIŞ

Geçtiğimiz yıl Fiyat Tespit Komisyonu tarafından sabah-akşam 0-5 kilometre arası 310 TL, sabah –öğlen- akşam 0-5 kilometre arası 360 TL, etüt ve rehber personel taşıması da 80 TL olarak belirlenmişti. Bu yıl belirlenen fiyatlarda bir önceki yıla göre yüzde 122’lik artış olduğu göze çarptı.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir