MUDURNU PANAYIRI İÇİN TARİH BELLİ OLDU

Mudurnu'da her yıl düzenlenen Hayvan ve Emtia Panayırı bu yıl 7-11 Eylül tarihleri arasında yapılacak.

MUDURNU PANAYIRI İÇİN TARİH BELLİ OLDU
30 Ağustos 2022

MUDURNU PANAYIRI İÇİN TARİH BELLİ OLDU

Mudurnu'da her yıl düzenlenen  Hayvan ve Emtia Panayırı bu yıl 7-11 Eylül tarihleri arasında yapılacak.

Haber: Hızır İlyas Yıldırım

Mudurnu Belediyesi öncülüğünde bu yıl 11’inci kez yapılacak olan Mudurnu Panayırı için tarih belli oldu. “Hayvan ve Emtia Panayırı” adı altında yapılacak olan panayır 7-11 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Birçok etkinliğe sahne olacak panayıra 7’den 70’e herkesin büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

COŞKUN SABAH VE RAMAZAN ÇELİK KONSER VERECEK

Yaklaşık 250 esnafın ürünlerini sergileyeceği ve içerisinde lunaparkın bulunacağı panayır çeşitli etkinliklere sahne olacak. Etkinlikler 9 Eylül’de Düzce Belediyesi Mehteran Ekibi gösterisiyle başlayacak. Yine 9 Eylül’de Bolu’nun tanınmış sanatçılarından Ramazan Çelik panayır alanında sevenleriyle buluşacak. Ramazan Çelik konserinin ardından Ünlü Sanatçı Coşkun Sabah sahne alacak. 10 Eylül’de panayır etkinlikleri Deniz Toprak ve Gökhan Koçak konseriyle devam edecek. 11 Eylül’de ise Bolu Belediyesi Bando Takımı gösterisi ve ardından Ayşe Ova konseri gerçekleştirilecek.

BAŞKAN NECDET TÜRKER’DEN DAVET

Mudurnu Belediye Başkanı Necdet Türker, yapılacak olan panayırla ilgili, ”Panayırı bu yıl inşallah 11. kez gerçekleştiriyoruz. Katılımın geçmiş yıllardaki gibi yoğun olacağını düşünüyoruz. İlçemizde yapılacak olan bu etkinliğe herkesi davet ediyoruz.” dedi.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir