KORAY AVCI'DAN BOLU'DA UNUTULMAYACAK BİR KONSER

Bolu Belediyesi’nin Zafer Bayramı nedeniyle düzenlediği açık hava konserinde sahne alan Koray Avcı Bolululara unutulamayacak bir gece yaşattı. Konser alanını dolduran yaklaşık 30 bin kişi büyük zaferin 100’üncü yılını coşkuyla kutladı.

KORAY AVCI'DAN BOLU'DA UNUTULMAYACAK BİR KONSER
31 Ağustos 2022

Bolu Belediyesi, büyük zaferin 100’üncü yılını Fener Alayı ve Koray Avcı konseriyle kutladı. Bolulular ellerinde Atatürk posterleri, meşaleler ve Türk bayraklarıyla belediye önünden konser alanına kadar marşlar eşliğinde yürüdü. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve eşi Meral Acar Özcan da Fener Alayına katılarak Boluluların Zafer Bayramı’nı kutladı. Fener alayının ardından Karaçayır’daki konser alanında sahne alan sevilen şarkıcı Koray Avcı sahne aldı.  Avcı, söylediği şarkı ve türkülerle Bolululara doyasıya bayram coşkusu yaşattı.

Yaklaşık 30 bin kişi bayram coşkusunu doyasıya yaşadı

Konserin ilk bölümünde sahneye çıkan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve eşi Meral Acar Özcan, ünlü şarkıcı Koray Avcı’ya çiçek ve hediye takdim etti. Sahnede yaptığı konuşmada Boluluların bayramını da kutlayan Başkan Özcan, “Bugün çok önemli bir gün bizim için. Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin 100’üncü yılı. Yunan’ı denize döktüğümüz gün! O yüzden ne kadar kutlasak azdır. Bize bu zaferi armağan eden Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmetle ve minnetle anıyorum. Lütfen kurucu değerlerimize sahip çıkalım. Mustafa Kemal Atatürk’ümüze laf söyletmeyelim olur mu?” dedi.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir