RECAYİ ÇAĞLAR, KENDİSİNİ TEDAVİ EDEN DOKTORUN İSMİNİ PARKA VERDİ

AK Partili Yeniçağa Belediye Başkanı Recayi Çağlar, kendisine karaciğer nakli yapan doktorun ismini ilçede bulunan bir parka verdi. İYİ Parti Teşkilatı ismin parka verilmesine büyük tepki gösterdi.

RECAYİ ÇAĞLAR, KENDİSİNİ TEDAVİ EDEN DOKTORUN İSMİNİ PARKA VERDİ
31 Ağustos 2022

HIZIR İLYAS YILDIRIM

Bolu’nun Yeniçağa ilçesinde AK Partili Yeniçağa Belediye Başkanı Recayi Çağlar, bir süre önce karaciğer rahatsızlığı nedeniyle Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi’nde tedavi altına alındı. Çağlar, Karaciğer Nakli Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Sezai Yılmaz’ın kontrolünde 12 Mayıs’ta gerçekleştirilen başarılı bir karaciğer nakli ameliyatı ile sağlığına kavuştu.

DOKTORUNUN İSMİNİ PARKA VERDİ

Nakil sonrası Bolu’ya dönen Recayi Çağlar, başkanlık görevine kaldığı yerden devam etti. Çağlar, ilk iş olarak Yeniçağa Gölü kenarında bulunan bir parka kendisini tedavi eden Prof. Dr. Sezai Yılmaz’ın ismini verdi.

İYİ PARTİLİLER TEPKİ GÖSTERDİ

Parka verilen isme tepki gösteren İYİ Parti Yeniçağa Teşkilatı, sosyal medya hesaplarından parkın fotoğrafını paylaşarak,” “Olmadı Recayi Başkan olmadı. Bu sana hiç yakışmadı. Yeniçağa ilçemizde gölün kenarında bulunan bu parka, senin şahsını ameliyat eden doktorun adını vermen yakışmadı. Yeniçağa ilçemize hizmet eden o kadar belediye başkanı ve bürokrat varken bu olmadı. Yaptığın iyi işleri her zaman takdir ederiz fakat yanlış yapınca ‘dur’ demek hakkımız. Yeniçağa halkı bundan çok rahatsız. İnşallah bizi dinlersin bu yanlıştan dönersin.” ifadeleriyle olaya tepki gösterdi.

İYİ Parti Yeniçağa İlçe Başkanı Mustafa Hendekçioğlu, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Sadece başkanın kendisine yararı dokunan bir ismin bu parka verilmesine karşıyız. Sadece biz değil ilçede yaşayan yüzlerce insan bu duruma tepkili. İsmin parktan kaldırılması adına gerekli adımları atacağız". dedi.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir