BAKAN KASAPOĞLU BOLU’YA YENİ PROJELERİN MÜJDESİNİ VERDİ

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, Bolu’nun spor şehri olduğunu ve Yaşamkent Mahallesi’nde yeni bir spor kompleksini şehre kazandıracaklarını müjdeledi.

BAKAN KASAPOĞLU BOLU’YA YENİ PROJELERİN MÜJDESİNİ VERDİ
3 Ekim 2022

Çeşitli incelemeler ve açılış programı kapsamında Bolu’ya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, ildeki özel bir otelde basın toplantısı düzenledi. AK Parti Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın, Fehmi Küpçü, AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, belediye başkanları, yöneticiler ve partililerin yer aldığı toplantıda Kasapoğlu önemli müjdeler verdi.

YURT KAPASİTESİ HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Kasapoğlu, Bolu’daki yurtların toplam yatak kapasitesini hakkında, “2002 yılında Bolu’da sadece bin 596 yurt yatağı varken bugün tam 12 bin 656 yurt yatağı var. Bur bir eser siyasetinin en somut örneğidir. Başkalarının spekülasyonla, yanlış bilgiyle, algıyla yapmaya çalıştığını; üreterek, doğruyu gerçeği ortaya koyarak, mutluluğa ortak olmaktır. Bu yıl hiçbir şekilde yurt fiyatlarını arttırmadık. Beslenme yardımını 25 liradan 60 liraya, aylık bin 800 lira beslenme desteğimiz var” dedi.

YENİ PROJELER İÇİN NOTLAR ALDI

Kasapoğlu, Bolu için yeni projeleri görüştüklerini belirterek, “Bolu ve ilçelerine dair, yeni projelerimizi konuştuk ve hamdolsun bunda da atacağımız adımları somut ulaştırdık gerek il merkezimizde, kampüsün en merkezi yerinde gerekse ilçelerimizde bu ihtiyaca göre planlamalarımızı da hamdolsun not ettik. İnşallah bununla ilgili de en kısa zamanda harekete geçeceğiz” diye konuştu.

TÜM İLÇELERDE GENÇLİK MERKEZİ OLACAK

Spor tesisleri hakkında da bilgi veren Kasapoğlu, Aladağ Kamp Merkezinde yenilenme olacağını açıklayarak, “Bolu’muzda, şunun müjdesini veriyorum, inşallah 1 yıl içerisinde gençlik merkezi olmayan ilçemiz de kalmayacak. Bir yandan yurtlar diğer yandan gençlik merkezleri ve bu noktada Bolu’da gençlik kampımız var ve bu gençlik kampı noktasında da yeni bir modernizasyon çalışmasına Aladağ’da girdik inşallah onu da en kısa sürede tamamlayıp hem Bolu’muzun hem Türkiye’nin tüm illerindeki gençlerin evlatlarının hizmetine sunacağız” şeklinde konuştu.

“YAŞAMKENT’TE SPOR KOMPLEKSİ YAPILACAK”

Yaşamkent Mahallesi’nde yeni spor tesisini de müjdeleyen Bakan Kasapoğlu, “Bir takım yeni projelerimiz var. Bunlardan bir tanesini müjdeleyeceğim.  Yaşamkent Mahallesi’nde spor kompleksi; futboluyla, voleyboluyla, tenisiyle ve salonuyla, gençlik merkeziyle birlikte orada mükemmel bir alanı Bolu’muza kazandırıyoruz. Bolu, spor şehri. Burada hem doğa sporları hem salon sporlarına yönelik ciddi çalışmalar var, hem de kış sporları açısından, örneğin Kartalkaya, önemli bir destinasyon. Dünya çapında bir destinasyon. Buraya yönelik çalışmayı bakanlık olarak kurumlarla iş birliğiyle yeni proje olarak ortaya koyacağız” ifadelerini kullandı.

Konuşmanın ardından Bakan Kasapoğlu, partiye üye olanlara rozet taktı.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir