ÖZEL ÇAMKENT ANADOLU LİSESİ VELİ TANIŞMA KAHVALTISI DÜZENLEDİ

Özel Çamkent Anadolu Lisesinin her yıl düzenlemiş olduğu veli tanışma kahvaltısı bu yıl da 09.10.2022 Pazar günü Koru Otel Ladin Terrase’de büyük bir veli katılımı ile gerçekleştirildi.

ÖZEL ÇAMKENT ANADOLU LİSESİ  VELİ TANIŞMA KAHVALTISI DÜZENLEDİ
9 Ekim 2022

Okul kurucusu Ebru AKIN bu yoğun katılımdan
dolayı memnuniyetini dile getirirken oldukça verimli geçen organizasyonun
bitiminde sözlerine şöyle devam etti.

Özel Çamkent Anadolu Lisesi olarak 2017 yılından bu yana ilk günkü heyecan ve coşkuyla Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda Cumhuriyet değerlerine bağlı nesiller yetiştirmek için bütün gayretimiz ve özverimiz ile kıymetli velilerimizin ve öğrencilerimizin yanındayız.

Kurum olarak eğitimi bir gönül işi olarak görüyoruz ve gençlerimizin geleceğine yön vermek gibi çok değerli aynı zamanda çok hassas bir görevi de üstleniyoruz. Öğrenci ve başarı merkezli çalışmalarımız, tecrübeli, alanında uzman öğretmen kadromuz, bireysel eğitim koçluk sistemimiz ve rehberlik servisimiz sayesinde öğrencilerimizin başarıya daha fazla odaklanmasını sağlıyoruz.

Bu başarıda akademik çalışmaların yanında veli – okul işbirliğinin de önemini her yıl vurguluyoruz. Gelenekselleşmiş olan veli tanışma kahvaltımız bu işbirliğinin oluşmasında önemli bir rol oynamaktadır.

Bu etkinliğimizde velilerimiz öğrencilerimizin eğitim – öğretim durumları hakkında bilgi edinme ve okulumuzun yaptığı üniversite hazırlık çalışmalarını değerlendirme fırsatı buluyorlar.

Veli – okul birlikteliğinin öğrencilerimize başarı olarak geri döneceğini öngörüyor bu noktada velilerimizin bizlerle geçireceği keyifli anların bir parçası olmaktan mutluluk duyuyoruz.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir