TANJU ÖZCAN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN YİNE RANDEVU TALEP ETTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan daha önce 57 kez randevu talebinde bulunan ancak talebine karşılık bulamayan Tanju Özcan, bu talebini yineledi.

TANJU ÖZCAN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN YİNE RANDEVU TALEP ETTİ
11 Ekim 2022

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu Belediye Meclisi Ekim ayı 2. Oturumunda yine randevu talebinde bulundu. Erdoğan’la önemli iki konu hakkında konuşacağını belirten Başkan Özcan, randevu için MHP Lideri Devlet Bahçeli’den de yardım isteyeceğini belirti.

 Ankara – İstanbul arasına yapılması planlanan Yüksek Hızlı Tren Projesine Bolu’nun da dahil edilmesi talebini iletmek için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan daha önce 57 kez randevu talebinde bulunan ve hiçbir talebine karşılık verilmediğini belirten Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu Belediye Meclisi Ekim ayı 2. Oturumunda yine randevu talebinde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bolu için önemli iki konu hakkında konuşacağını belirten Başkan Özcan, “Sayın Cumhurbaşkanımız 15 gün içinde randevu verdi verdi. Vermedi. Bir gece ansızın sarayın kapısını çalabilirim” dedi.

“BEN SANDIKTAN ÇIKIP GELDİM AĞAÇ KAVUĞUNDAN ÇIKMADIM”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan 15 gün içinde geri dönüş olmazsa Cumhurbaşkanlığı Sarayına gideceğini belirten Başkan Özcan, “Ben CHP’den geçici olarak ihraç edildim. Ben yine Cumhurbaşkanımızı arıyorum. Yine randevu vermiyor. Sayın Cumhurbaşkanımız ile ben ne konuşacağım. Yerli ve milli iki tane konu konuşacağım Bolu için. 57 kez istedik daha önce vermedi. Bu günde 3,4 oldu vermiyor. Ermenistan Cumhurbaşkanı ile görüşüyor, Katil Esad ile görüşmeye hazırım diyor. HDP’lilerle görüşüyor. Şu kardeşinle neden konuşmuyorsun. Ben sandıktan çıkıp geldim ağaç kavuğundan çıkmadın. Bolu ile ilgili konuşacağım. Herhangi bir talebim olmayacak. Sayın Cumhurbaşkanımız 15 gün içinde randevu verdi verdi. Vermedi. Bir gece ansızın sarayın kapısını çalabilirim” dedi.

“DEVLET BABADAN YARDIM İSTEYECEĞİM OLMAZSA PUTİN’DEN YARDIM EDECEĞİM”

Randevu için MHP Lideri Devlet Bahçeli’den de yardım isteyeceğini belirten Başkan Özcan, “Olmazsa devlet babaya mektup yazacağım. Diyeceğim ki, ‘Devlet baba şu ortağına söyle de Bolu adına konuşacağım’ diyeceğim. Devlet baba beni kırmaz. Arar Reis beyi, ‘Tanju beni taciz ediyor. Çocuğa bir randevu ver’ der. Elimde bir numara var İbrahim Kalın’ın dediler. Arıyorum açmıyor. Ben nasıl randevu alacağım Cumhurbaşkanından. Muhakkak görüşmem lazım konu önemli. Hem 6’lı masayı falanda konuşuruz istiyorsa. Laflarız. Bir Allah’ın kulu bana yardımcı olsun. Nasıl konuşacağım. 60 kez aramış bir ilin belediye başkanı insan meraktan döner. Devlet babadan yardım isteyeceğim olmazsa Putin’den yardım isteyeceğim. Sık sık konuşuyorlar.” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir