BARTIN'DA MADEN OCAĞINDA PATLAMA: ÖLÜ VE YARALILAR VAR

Bartın'ın Amasra ilçesinde maden ocağında şiddetli bir patlama meydana geldi. Patlamada 25 işçi hayatını kaybetti.

BARTIN'DA MADEN OCAĞINDA PATLAMA: ÖLÜ VE YARALILAR VAR
14 Ekim 2022

Bartın'ın Amasra ilçesindeki maden ocağında yer altında işçilerin çalıştığı sırada şiddetli bir patlama meydana geldi. Madende 110 işçinin çalıştığını söyleyen Bakan Soylu, "Riskli bölgede 49 kardeşimiz vardı" dedi. Son durumu paylaşan Bartın Valiliği ise "Şimdiye kadar 36 maden işçimiz alandan çıkarılmıştır. Çıkarılan işçilerimizden 25'i hayatını kaybetmiş olup, 6 işçimiz tedavi için istanbul'a sevk edilmiştir. 5 işçimizin tedavisi ilimizde sürmekte" açıklamasında bulundu.

Olay yerinde incelemelerde bulunduktan sonra bir açıklama yapan Bakan Soylu, "Bu patlamanın akabinde gerek buranın arama kurtarma ekipleri, gerekse çevreden gelen arama kurtarma ekipleri müdahale ettiler. Bu konuya vakıf olan arkadaşlarımız çalışmalarını sürdürüyorlar. Bütün arkadaşlarımızla birlikte arama kurtarmaya refakat ediyoruz. Sahra Hastanesi oluşturuluyor. Çok üzüntü duyduğumuz bir tablo ile karşı karşıyayız. 110 kardeşimiz orada çalışıyordu. Bunların bir kısmı patlamadan sonra çıktılar. Riskli bölgede 49 kardeşimiz vardı" dedi.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir