AK PARTİLİ SUAT GÜNER VE HÜSEYİN YAĞIN “DOĞALGAZ MUDURNU’YA HAYIRLI OLSUN”

Mudurnu’da, 2023 yılı sonunda hanelere verilmesi hedeflenen doğalgaz için altyapı çalışmaları başladı. AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner ve Mudurnu İlçe Başkanı Hüseyin Yağın, “Doğalgaz Mudurnu’ya hayırlı olsun” dedi.

AK PARTİLİ SUAT GÜNER VE HÜSEYİN YAĞIN “DOĞALGAZ MUDURNU’YA HAYIRLI OLSUN”
18 Ekim 2022

2023 yılsonu itibariyle Mudurnu’daki tüm hanelere verilmesi hedeflenen doğalgaz için altyapı çalışmaları başladı. 4. Etap Toki mevkiinde başlayan çalışmalar kapsamında ilk kazma vuruldu.

AKParti Bolu İl Başkanı Suat Güner, “Mengen’e 2022’de, Mudurnu’ya 2023’te Göynük’e 2023’te, Seben’e 2023’te ve Kıbrıscık’a ise 2026 yılında doğalgazın verilmesinin planlandığını açıklamıştık. Mudurnu’da doğalgaz için altyapı çalışmaları başladı. Şimdiden ilçemize hayırlı olsun.” dedi.

AK Parti Mudurnu İlçe Başkanı Hüseyin Yağın ise, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın ‘Bolu ilimizde Doğalgazsız İlçe kalmayacak’ talimatlarının ardından yapılan inceleme ve yer tespitlerinin tamamlanması sonrası doğalgaz altyapı çalışmaları başlamış bulunmaktadır. İnşallah 2023 yılında Mudurnu’da doğalgaz yanmaya başlayacaktır. Hizmetlerin ilçemize gelmesinde her zaman desteklerini veren, emek ve katkılarından dolayı İl Başkanımız Suat Güner, Milletvekillerimiz Fehmi Küpçü ve Arzu Aydın 'a teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir