3 ÜNİTEDE ÇÖZÜM MASALARI HİZMETTE

Bolu Sağlık İl Müdürlüğü, sosyal medya hesabından yayımladığı videoda vatandaşların randevu, talep ve önerilerini iletebileceği çözüm masalarının hizmette olduğunu bildirdi.

3 ÜNİTEDE ÇÖZÜM MASALARI HİZMETTE
1 Kasım 2022

Bolu Sağlık İl Müdürlüğü, sosyal medya hesabı üzerinden “Çözüm masalarımız ile çözüm masanızda” temasıyla bir video yayımladı. Vatandaşların, randevu almak, talep ve önerilerini iletebilmek adına ilgili numaraları aramaları bildirildi. Müdürlük tarafından ayrıca, randevuya gelememe durumu oluştuğunda diğer hastalar da düşünülerek randevunun mutlaka iptal edilmesi rica edildi.

“3 ÜNİTEDE ÇÖZÜM MASALARI HİZMETİNİZDE”

Yayımlanan videoda, “Bolu Valiliği İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Bolu İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanemiz ile Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanemizin 3 ünitesinde kurulan çözüm masaları hizmetinizde. Sadece ilgili hastanede değil ilimizdeki tüm sağlık tesislerimizden randevu oluşturulabilecek bir şekilde çalışan çözüm masalarımızda öneri ve taleplerin yanı sıra yoğunluk nedeniyle randevu alınamayan polikliniklerimiz için vatandaşlarımıza yardımcı olunmakta. Eğer randevuya gelememe durumunuz olursa lütfen diğer hastalarımızı da düşünerek, bir vatandaşlık görevi olarak randevunuzu mutlaka iptal ediniz. Ayrıca bizlere her türlü talep, dilek ve önerilerinizi ulaştırabileceğiniz WhatsApp hatları devrede; Bolu İl Sağlık Müdürlüğü için 0549 695 14 00, Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi için 0505 195 04 44,  Bolu İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi İçin 0552 033 98 98 numaralı hatlardan bizlere ulaşabilirsiniz.” ifadeleri yer aldı.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir