BTP BOLU’DAN ESNAF VE HALK ZİYARETİ

BTP Genel Başkan Yardımcısı Fuat Şengül ve beraberindekiler Bolu’da esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

BTP BOLU’DAN ESNAF VE HALK ZİYARETİ
16 Kasım 2022

BTP Genel Başkan Yardımcısı Fuat Şengül, MYK üyeleri Suat Hayri Sapmaz, Ümit Semerci, Emrah Ulusoy, Metin Bahadır, BTP Bolu İl Başkanı Mustafa Yağcı, BTP Mudurnu İlçe Başkanı Fatih Çekici ve BTP Bolu İl yöneticilerinden oluşan heyet İzzet Baysal caddesinde esnaf ziyareti yaptı. Vatandaşlarla sohbet etti.

Ziyaretler esnasında bir vatandaş, zamlardan şikayet ederek,  “Kira, elektrik, maaş derken ay sonunu getiremiyoruz.” dedi.

“Emeklileri yok ettiler”

Emekli bir vatandaş ise “Emeklileri yok ettiler. Sorunlarımızı halletmek istiyoruz. Biz emekliler hakkımızı alamıyoruz, EYT’liler zaten alamıyor. Asgari ücret kadar bile maaş alamıyoruz. Pazardan iç çekerek geçiyoruz. Bir şeylerin olması için öncelikle yeni yüz ve genç beyinlere ihtiyacımız var.” dedi.

“Aldığım maaş yetmiyor”

“Kendi ülkemde yabancı gibi yaşıyorum. Ben fizyoterapistim aldığım para bana yetmiyor. Geliri olmadığı gibi giderimiz daha fazla oluyor. Başımızdakiler bu işi gerçekten yapamıyor.” İfadelerini kullanan bir gence ise İl Bakanı Mustafa Yağcı, “O zaman gençler birlikte hareket edeceğiz. Bizim Genel Başkanımız 30 yaşında sizlerden biri. Gençliği iktidara getireceğiz. 10-15 yıl sonra aramızda olamayacak insanların önümüzdeki 50 yılımızı şekillendirmesine müsaade etmeyelim.” yanıtını verdi.

 “Artık genç ve çağı yakalayan liderler ile yürümeye devam etmeliyiz.”

Dernek ziyareti sonrası bir grup genç ile sohbet eden Fuat Şengül, “Şu anda siyaset siz gençlere sahip çıkmıyor. 30’lu yaşlarında sizden biri olan bir Genel Başkanımız var. Onu takip edin. Sonra siz karar verin. Ama sakın oy vermemezlik yapmayın.” Diyerek gençlere mutlaka oyunuzu kullanın mesajı verdi.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir