TANJU ÖZCAN “HDP EŞ BAŞKANININ ELİNİ ÖPMEYE HAZIRIM”

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “HDP’liler çıkıp, ‘PKK terör örgütünü kınıyoruz’ deseler ilk tebrik eden ben olurdum. ‘Silahlarını bıraksınlar, biz bu işi siyasetle çözmek istiyoruz’ deseler HDP eş başkanının elini öpmeye hazırım.” dedi.

TANJU ÖZCAN “HDP EŞ BAŞKANININ ELİNİ ÖPMEYE HAZIRIM”
20 Aralık 2022

Haber: Hızır İlyas Yıldırım

Tanju Özcan, Fatih Portakal’ın sunduğu Sözün Özü programına katılarak HDP ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Sığınmacılarla ilgili söylemlerinin ardından HDP tarafından hedef haline getirildiğini ve CHP’den bir yıllığına geçici ihraç edildiğini söyleyen Özcan, “Ben partimden bir yıllığına HDP’liler istedi diye ihraç oldum. HDP’nin milletvekilleri de eş başkanları da sığınmacılarla ilgili söylemlerimden dolayı ‘Bu faşist ve ırkçıyı CHP’den atmadığınız sürece CHP bizimle helalleşemez’ dedi. Sonucunda partimden bir yıllığına atıldım.” dedi.

“HDP TERÖR ÖRGÜTÜNÜN BİR SÖZCÜSÜDÜR”

Özcan, HDP’nin arkasında büyük bir emperyal gücün olduğunu öne sürerek, “Ben HDP’yi terör örgütünün bir sözcüsü olarak görüyorum. Bu benim kendi düşüncem. HDP’nin gerçek anlamda Türkiye siyaseti yapmadığını, sadece etnik milliyetçilik yaptığını, Türkler ve Kürtleri birbirine düşürmeye çalışan bir yapıya hizmet ettiğini, büyük bir emperyal gücün parçası olduğunu söylüyorum. HDP’liler çıkıp, ‘PKK terör örgütünü kınıyoruz’ deseler ilk tebrik eden ben olurdum. ‘Silahlarını bıraksınlar, biz bu işi siyasetle çözmek istiyoruz’ deseler HDP eş başkanının elini öpmeye hazırım.” diye konuştu.

“SELAHATTİN DEMİRTAŞ KAHRAMAN OLUR”

PKK konusunda tepki koyabilecek tek kişinin Selahattin Demirtaş olduğunu savunan Özcan, şöyle devam etti; “Aslında bunu yapacak olan kişi Selahattin Demirtaş’tır. Demirtaş’ın içerde olmasından en çok mutlu olan İmralı’da ve Kandil’de bulunanlardır. Demirtaş’ın tahliyesi için gerekli çabayı HDP göstermiyor. Demirtaş ile her ne kadar diyaloğum olmasa da okul arkadaşımdı. Ben Demirtaş’ı çok sevdiğimden dolayı bunu söylemiyorum ama Demirtaş’ın bu terör işinin siyasetle çözüleceğine inandığına inanıyorum. Demirtaş cezaevinden çıkabilir ve ‘Devlet genel bir af çıkarsın. Terör örgütleri de silahlarını bıraksın, ülkeyi terk etsin’ derse inanın kahraman olur. Bunu da diyebileceğine inanıyorum.”

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir