BİR ACI HABER DAHA BOLULU ANNE VE KIZI DEPREMDE KAYBETTİK

Meydana gelen depremde Hatay'ın Antakya ilçesinde enkaz altında kalan Bolulu Gülten Güven ve kızı Asya Güven hayatını kaybetti.

BİR ACI HABER DAHA BOLULU ANNE VE KIZI DEPREMDE KAYBETTİK
9 Şubat 2023

Kahramanmaraş'da  meydana gelen ve 10 ilde büyük yıkıma neden olan 7.7 ve 7.6’lık depremlerde enkaz altında kalan vatandaşları arama kurtarma çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yıkımın etkili olduğu 10 ilden biri olan Hatay’ın Antakya ilçesinde ekipler enkaz altında kalan aslen Bolulu Hatice Güven ve kızı Asya Güven’in cansız bedenlerine ulaştı. Hayatlarını kaybeden anne ve kızın aslen Bolu’nun Mudurnu ilçesine bağlı Dolayüz köyünden oldukları öğrenildi.

MUDURNU’DA DEFNEDİLECEKLER 

Bolu İl Genel Meclis Üyesi Zerrin Yavuz Açıkalın'ın da akrabası olan anne kızın cenazeleri Perşembe günü öğle namazına müteakiben Mudurnu Yıldırım Beyazıt Camiinde kılınacak olan cenaze namazının ardından Dolayüz Köyü’ndeki aile mezarlığına defnedilecek.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir