BOLULU GENÇ REHBERDEN DE ACI HABER GELDİ

Rehberlik eğitimi için Gaziantep’e giden ve deprem gecesi Adıyaman'da konakladığı İsias Otelin enkazı altında kalan İmran Aydoğdu'dan acı haber geldi.

BOLULU GENÇ REHBERDEN DE ACI HABER GELDİ
9 Şubat 2023

Rehberlik eğitimi için Gaziantep’e giden ve deprem gecesi Adıyaman’a geçen kaldığı otelde 40 kişilik rehber grubuyla enkaz altında kalan Bolulu İmran Aydoğdu hayatını kaybetti. 40 kişilik rehber grubunun hiçbirinin enkaz altından çıkartılamadığı ifade edildi.

Bolu Atatürkçü Düşünce Derneği eski Başkanı Celal Arslan’ın yeğeni ve öğretmen Kadir Aydoğdu’nun kızı İmran Aydoğdu rehberlik eğitimi için 40 kişilik bir rehber grubuyla Gaziantep’e gitti. Depremin yaşandığı gece Adıyaman’a geçen rehber grubu konaklama yaptığı İsias Hotel’in çökmesi sonrasında enkazının altına kaldı. 40 kişilik rehber grubunun tamamı hayatını kaybederken, İmran Aydoğdu’nun sevenleri yasa boğuldu. Genç kızın cenazesi 9 Şubat 2023 Perşembe günü öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Çığırtkanlar Mezarlığına defnedilecek.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir