İSA SAYIN'DAN HAKKINDA ÇIKAN HABERLER İÇİN AÇIKLAMA

Saadet Partisi Bolu İl Başkanı İsa Sayın, mesleği ile ilgili olarak hakkında çıkan haberlere facebook hesabı üzerinden cevap verdi.

İSA SAYIN'DAN HAKKINDA ÇIKAN HABERLER İÇİN AÇIKLAMA
12 Şubat 2023

Kıymetli Bolu'lular yaklaşık 5 aydan beri Bolu Belediyesi'nin 2018 Deprem Yönetmeliğine aykırı olarak aldığı meclis kararını iptal ettirmek, engellemek üzere adeta çırpındım.

Bunun için Bolu Belediyesine, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne, Bolu Valiliğine ve AFAD İl Müdürlüğüne İnşaat Mühendisleri Odasına kayıtlı 11 meslektaşımla beraber itiraz ettik.

Bunlardan da netice alamayınca birçok binada Türkiye Bina Deprem Yönetmeliği 2018'e aykırı statik proje çizimine yol açan meclis kararı ile ilgili 9 Aralık 2022'de Bolu İdare Mahkemesine yürütmeyi durdurma istemi ile dava açtık.

Biz bütün bu mücadeleyi yürütürken sözde bir yerel haber sitesi depremin 1. gününde oluşan psikolojiden istifade ederek hakkımızda asılsız haber yapmıştır.

Yapılan haber mahkemenin Bolu Belediye'sinden savunma istediğini açıkça göstermektedir. Bu karar yazısı ile sanki biz şüpheliymişiz gibi haber yaptırılmıştır.

Millet olarak yasta olduğumuz bu afet dönemini fırsat bilen ahlaktan yoksun bu yayın organı ve bu haberin arkasında olanlar ile sonuna kadar mücadele edeceğimizin bilinmesini isterim.

İlgili görsellerin aslını burada paylaşıyorum. Bu afet ortamında bu kadarı ile yetinmekle beraber önümüzdeki süreçte düzenleyeceğim basın açıklaması ile tüm gerçekleri Bolu halkı ile paylaşacağım.

Kamuoyunun bilgisine....

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir