METEOROLOJİ'DEN BOLU İÇİN FIRTINA UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre; Bolu’da yarın sabah saatlerinden itibaren şiddetli fırtınanı etkili olacağını açıklanarak vatandaşların çatı uçmaları ve soba zehirlenmelerine karşı dikkatli olmalı uyarısında bulunuldu.

METEOROLOJİ'DEN BOLU İÇİN FIRTINA UYARISI
3 Nisan 2023

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Bolu’da yarın sabah saatlerinden itibaren etkili olması beklenen şiddetli fırtına nedeniyle vatandaşları uyardı. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan uyarıda;

Bolu’da yarın sabah saat 09.00’dan gece 23:59 'a kadar güney ve güneybatı (lodos) yönlerden kuvvetli yer yer fırtına (40-60 km/saat hamleli 60-70 km/saat) şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Ulaşımda aksamalar, ağaç ve direkdevrilmesi, çatı uçması, soba ve doğalgaz kaynaklı baca gazı zehirlenmesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan uyarıda ayrıca vatandaşların çatı uçmaları ile soba ve doğalgaz zehirlenmelerine karşı dikkatli olmalı uyarısında bulunuldu. 

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir