AVUKATLAR GÜNÜNDE SİYASİ İKİ AVUKAT SOSYAL MEDYADA BİRBİRİNE FENA GİRDİ

Tarım ve Orman eski Bakan Yardımcısı Fatih Metin ve Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan arasında sosyal medya hesapları üzerinden sert atışmaları gece geç saatlere kadar sürdü.

AVUKATLAR GÜNÜNDE SİYASİ İKİ AVUKAT SOSYAL MEDYADA BİRBİRİNE FENA GİRDİ
6 Nisan 2023

Tarım ve Orman eski Bakan Yardımcısı Fatih Metin, olaylı geçen Nisan ayı Belediye Meclis toplantısında, kendisine yaptığı su fırlatma eylemi ve hakeretinden dolayı özür dilemediği için, AK Parti Belediye Meclis Üyesi Hacer Çınar'ı salondan çıkartan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'a, sosyal medya hesabı üzerinden  “Göreve geldiğinden beri yapmadığı tek şey belediye başkanlığı. Hakaret, aşağılayıcı ve ayrımcı diliyle sürekli manşet olan bu şahıs şimdi de Belediye Meclis Üyemiz Sayın Hacer Çınar'a zorbalık yapmıştır.”  dedi. Fatih Metin'in bu sözlerinin ardından Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Fatih Metin'e ithafen sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Doğru Bolu halkı merttir. Bolu halkının seçtiği belediye başkanına karşı yapılan saldırıya sahip çıkan, Bolu'ya oy istemek için kaçakçı getiren seni 3 kez sandığa gömdüm. Bolulu olmadığın için zaten Boluluları hiç tanıyamamışsın. İstersen gel bir daha gömeyim seni sandığa” dedi. 

İkilinin bu atışmaları gece ilerleyen saatlerde tekrar alevlendi.

Fatih Metin’in gece yaptığı paylaşımla ‘'Benimle sarhoş sarhoş konuşma ayık kafayla çık karşıma’' şeklinde paylaşımına Tanju Özcan, '‘Senin sahibinde işgalcilere dünyayı dar eden Atatürk’e ayyaş demişti. Sen Vahdettin’in, ben Atatürk’ün çocuğu. Değişen birşey yok kafa aynı. Kuyruk acın o kadar büyük ki aklının önüne geçmiş. Sen Allah’tan korkmayan kuldan utanmayan zavallıymışşın. İşine bak diyeceğimde işin de kalmadı. Bir dönem Mv. 4 dönem Bakan Yardımcılığı yapan seni Bolu’ya davet etsem navigasyona sarılırsın. Bana cevap yetiştirmeyi bırak yaptıkların için benden özür, mübarek ayda iftiraların için Allah’tan af dile. Bana bulaşma git kankan kaçakçı Tanju Çolakla tavla oyna. Hadsizlik yapma’' şeklinde yanıt verdi.

Bu paylaşımdan sonra Fatih Metin’de Tanju Özcan’a ‘'Seni insanlığa davet etsem yol tarifi isteyecek bir adamsın. Herkese hakaret etmeyi, aşağılamayı o kadar normal gören ve eleştiriye kapalı bir insansın ki, üslubunla da bunu yine göstermişsin. Sana çok laf ederimde .Bir lafa bakarım laf mı diye bir de o lafı edene bakarım adam mı diye. Sosyal medyadan ona buna laf yetiştireceğine hakaret edeceğine önce Bolulu vatandaşlarıma verdiğin sözleri yerine getir.’' dedi.

Fatih Metin’in bu paylaşımlarısonrasında Başkan Özcan, ‘Sen telefona bakamayacak kadar korkakmışsın. Sen yarın bi arasana beni'' dedi.

 

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir