İZZET BAYSAL VAKFINDA GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ MUSTAFA YAMAN GÖREVİ GÜRBÜZ ERTEM'E DEVRETTİ

İzzet Baysal Vakfı İdari Müdürü Mustafa Yaman’ın kendi isteğiyle görevden ayrılmasının ardından, Vakıf Yönetim Kurulu tarafından Yaman’ın yerine Gürbüz Ertem atandı.

İZZET BAYSAL VAKFINDA GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ  MUSTAFA YAMAN GÖREVİ  GÜRBÜZ ERTEM'E DEVRETTİ
29 Nisan 2023

Uzun yıllar Vakfın İdari Müdürlüğünü yapan Mustafa Yaman Vakıfta mütevelli heyeti üyesi olarak görevine devam ederken, İdari Müdürlük görevini Gürüz Ertem’e devretti. 

İzzet Baysal Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Yamaner yaşanan görev değişikli hakkında yaptığı açıklamada;

“Bundan sonrada kıymetli büyüğümüzün önemli bilgi ve tecrübelerinden mütevelli heyet üyesi olarak faydalanmaya devam edeceğiz. Vakfımız için çok önemli görev olan İdari Müdür kadromuza Gürbüz Ertem başlamıştır. Kendisine Vakıf Başkanımız Ahmet Baysal da telefon ile arayarak başarı dileklerini iletmiştir. İzzet Baysal Vakfımız için çok önemli olan İdari Müdürlük görevinde Sayın Ertem’e başarılar diliyoruz. Vakıf Yönetim Kurulu Üyeleri Nejat Eratalar, Kemal Sert, Mustafa Cemil Meterelliyoz ile birlikte İdari Müdürümüz Gürbüz Ertem’e üniversitedeki makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak tüm mütevelli heyet üyelerimiz adına çiçek takdim ettik. İdari Müdürümüz Gürbüz Ertem de görevi devir aldığı, mütevelli heyet üyemiz Sayın Mustafa Yaman’a şehir merkezindeki ofisimizde yanına giderek çiçek takdim ederek görev devir teslim tamamlandı” dedi. 

Gazete Bolu olarak, Gürbüz Ertem'e yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir