BOLU ÖZEL ÇAMKENT ANADOLU LİSESİ’NDE MEZUNİYET COŞKUSU

Başarılı, verimli, keyifli, dolu dolu geçen 2022 - 2023 eğitim öğretim yılını tamamlayan Özel Çamkent Lisesi’nde mezuniyet coşkusu yaşandı.

BOLU ÖZEL ÇAMKENT ANADOLU LİSESİ’NDE MEZUNİYET COŞKUSU
22 Haziran 2023

Koru Otelde görkemli bir mezuniyet balosu gerçekleştiren Özel Çamkent Anadolu Lisesinin bu mutlu günlerinde öğrencilerini; Okulun Kurucusu Ebru Akın, Okul Müdürü Aysun Sinan ve öğretmenler yalnız bırakmadılar.

Üniversite sınavı sonrası bir anlamda stres de atılan gecede; baloya katılan tüm misafirler gurur, hüzün ve sevinci aynı anda yaşadılar.

Bir mezuniyet gecesinin daha haklı gururunu ve hüznünü yaşadıklarını belirten Özel Çamkent Anadolu Lisesi Kurucusu Ebru Akın, mezun öğrencilerine bundan sonraki hayatlarında da başarılar diledi.

Akın gecede yaptığı konuşmada; "Ailelerinden emanet olarak aldığımız değerli evlatlarımızı; idarecilerim, öğretmenlerim ve tüm çalışma arkadaşlarımla birlikte özgüveni yüksek hedefleri için cesaretle hareket eden, bilgili, görgülü, vatanını ve insanları seven bireyler olarak hayata kazandırmış olmaktan büyük mutluluk ve heyecan duyuyorum" ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir