100.YIL BOLU FUARI’NI 59 BİN 632 KİŞİ ZİYARET ETTİ

Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yılında 21-24 Eylül 2023 tarihleri arasında Bolu Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde düzenlenen 100. Yıl Bolu Fuarı ile ilgili değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

100.YIL BOLU FUARI’NI 59 BİN 632 KİŞİ ZİYARET ETTİ
27 Eylül 2023

Bolu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar ve Expolife Fuarcılık firma yetkilisi Serdar Erdoğan, İlimizde Ulusal ve Yerel yayın yapan basın mensuplarının katılımlarıyla Türkiye Cumhuriyeti’mizin 100. Yılında 21-24 Eylül 2023 tarihleri arasında Boluı TSO öncülüğünde düzenlenen 100. Yıl Bolu Fuarı ile ilgili değerlendirme toplantısı gerçekleştirdiler.

Gerçekleştirilen değerlendirme toplantısında Başkan Alemdar, 100. yıl Bolu Fuarı adıyla bu yıl düzenlenen Gıda, Tarım ve Hayvancılık ile Yapı, Mobilya ve Ev Tekstil fuarlarına 52 firmanın ve 1500’ün üzerinde markanın yer aldığını söyledi. 4 Gün boyunca gerçekleştirilen fuar organizasyonuna gelen ziyaretçi sayılarını da paylaşan Alemdar, bu yıl 59 bin 632 kişinin ziyaret ettiğini açıkladı.

Açıklamasının devamında Başkan Alemdar, Odamız tarafından katılımcı firmalara yapılan anket sonucunda yüzde 80-85 oranında firmaların fuardan memnun kaldığını ifade etti. Ayrıca Alemdar, firmaların anketlerde belirttikleri görüş ve önerilerinin de Oda olarak dikkate alındığını ve bu doğrultu da önümüzde yıl yapılacak olan fuar etkinliğinde yol gösterici olacağını ve hedefin her zaman Oda olarak İlimize yakışır fuarlar organize etmek olduğunu aktardı.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir