MHP’DE YEREL SEÇİM ÇALIŞMALARI MASAYA YATIRILDI

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Bolu İl Teşkilatı, tam kadro bir araya geldi. Artık parti binasına sığmayan MHP Yönetimi, 14. Olağan Kongre sonrasında ilk yönetim kurulu toplantısını bir otelin konferans salonunda gerçekleştirdi.

MHP’DE YEREL SEÇİM ÇALIŞMALARI MASAYA YATIRILDI
28 Eylül 2023

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Bolu 14. Olağan İl Kongresinde güven tazeleyen İl Başkanı İlhan Durak, mazbatasını geçtiğimiz günlerde İl Seçim Kurulundan aldı. Mazbatasını alan Başkan İlhan Durak, yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Artık İl Başkanlığına sığmayan partililer bir otelin konferans salonunda düzenlenen yönetim kurulu toplantısına tam kadro katıldı.
Toplantıya İl Başkanı İlhan Durak’ın yanı sıra MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül, Merkez İlçe Başkanı Hakan Aydın, KAÇEP Başkanı Sema Gülen ile Ülkü Ocakları İl Başkanı Cihan Özkalem de katıldı. Yoğun bir katılımla gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında 31 Mart Yerel Seçimlerinde izlenecek yol haritası masaya yatırıldı. Partililerle tek tek ilgilenen Başkan Durak, yaptığı açıklamada 31 Mart akşamı Bolu Belediyesine üç hilalli sancağı asacaklarının altını çizdi.
“DAVAMIZA, ÜLKÜMÜZE İNANCIMIZIN GEREĞİNİ YAPTIK”
Durak açıklamasında, “Milliyetçi Ülkücü Hareket olarak 14 Mayıs ve 28 Mayıs’ta gerçekleştirilen seçimler için büyük bir özveriyle gece gündüz durmadan çalıştık. Emeğimizin, alın terimizin karşılığını Bolu halkımızın teveccühü ile aldık. MHP ve Ülkü Ocakları Bolu Teşkilatları olarak Bolu’muzda uzun yıllardır hasretini çektiğimiz Milletvekilliğini kazanarak ‘Bizim İsmail’i’ Türkiye Büyük Millet Meclisine gönderdik. Davamıza, ülkümüze inancımızın gereğini yaptık ve hem MHP olarak hem de Cumhur İttifakı olarak zafere ulaştık. Hepinize bir kez daha verdiğiniz emeklerden dolayı, akıttığınız alın teri için şükranlarımı sunuyorum” dedi.
“31 MART AKŞAMI BOLU BELEDİYESİNE ÜÇ HİLALLİ SANCAĞIMIZI ASACAĞIZ”
Açıklamasının devamında yerel seçimleri işaret eden Durak ayrıca, “Milliyetçi Ülkücü Hareket olarak yeni zaferlere hep birlikte koşmaya devam edeceğiz. Bildiğiniz gibi önümüzde 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri var. Bu seçimlerde de Allah’ın izniyle Bilge Liderimiz, Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli Beyefendinin takdirleriyle inşallah yine zafere ulaşacağımıza canı gönülden inanıyorum. Bu inancımın en büyük kaynağı önce Bilge Liderimiz sonra ise siz kıymetli ülküdaşlarımızsınız. İnanıyorum, çünkü gece gündüz demeden, yılmadan, yorulmadan, yıkılmadan çalışıyoruz, çalışacağız ve Rabbimin izniyle yine zafer kazanacağız. Bu inanç ve azimle 31 Mart akşamı Bolu Belediyesi burçlarına üç hilalli sancağımızı sizlerle birlikte asacağız. Tarihi ve doğasıyla ülkemizin en güzel şehirlerden olan Bolu’muzu Milliyetçi Ülkücü Hareketle, MHP Belediyeciliğiyle buluşturacağız. İşte o zaman vatandaşlarımız alın terinin, emeğin, belediyeciliğin ve belediye olarak hizmet etmenin aslında ne olduğunu görecek ve inşallah bu çalışmalarımızla da 2029’da da halkımızın teveccühünü kazanacağız” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir