KARACASU BELEDİYESİ İÇİN ÇOK GÜÇLÜ ADAY ADAYI

Yaklaşan 31 Mart Yerel seçimleri öncesi, AK Parti'den Karacasu Belediye Başkanlığı için çok güçlü aday adayı olan, Şerafettin Çilkara aday adaylık başvuru evraklarını bugün partiye teslim edecek.

KARACASU BELEDİYESİ İÇİN ÇOK GÜÇLÜ ADAY ADAYI
21 Kasım 2023

Yaklaşan 31 Mart Yerel seçimleri öncesi Belediye ve belde başkanları tek tek adaylıklarını açıklarken , ilimizin gözde beldesi Karacasu Belediye Başkanlığı için yılların tecrübeli bürokratı Şerafettin Çilkara AK Parti'den Karacasu Belediye Başkanlığı için aday adaylık başvuru evraklarını bugün partiye teslim edecek.

Devletin bir çok kademesinde görev alan ve en son Bolu'da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü , KYK Bölge ve İl Müdürlüğü görevlerinde de bulunan Çilkara , görev yaptığı bu dönemde spor yatırimlarında da Bolu adına önemli kazanımlara imza atmıştı . Geçtiğimiz Temmuz ayında 46 yıllık memuriyetine yaş haddinden dolayı sonlandıran Çilkara , bilgisi ve tecrübesi ile Karacasu için en güçlü adaylardan biri olarak gösteriliyor . BELDE'DE EN GÜÇLÜ ADAY OLARAK GÖRÜLÜYOR Bugün AK Parti Bolu İl Başkanlığına aday adaylık dilekçesini verecek olan başarılı bürokrat Şerafettin Çilkara , Spor ve Turizm için büyük potansiyele sahip Karacasu'da

AK Parti'nin aday göstereceği isim olması bekleniyor . BİR ÇOK PROJEDE , SPOR TESİSİNDE , SPOR BAŞARILARINDA İMZASI VARDI AK Parti'den Karacasu Belediye başkanı aday adayı olarak dilekçesini verecek olan ilimizin yetiştirdiği ve hizmet aldığı eski bürokrat Şerafettin Çilkara , özellikle uzun dönem başarı ile görev yaptığı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde il genelinde bir çok tesisin projesi , yapımı ile birlikte spor adina ilimizin aldığı bir çok başarıda büyük pay sahibi olmuştu.

Kaynak: Manşet14 Gazetesi

2 yorum yapılmış

  • Ankarali22 Ocak 2024 - 13:31
    Çok Guclu dediğiniz şahıs calisma yillarini personeline etnik milliyetçilik yaparak gecirmis birisidir. Mobing adam kayirma gorevi kotuye kullanma gibi suçlar alenen tarafinca işlenmiştir.
    %100   (Toplam 2 oy kullanıldı.)
  • Halil Coşkun 30 Ocak 2024 - 22:36
    Benim yaklaşık 30 yıllık arkadaşımdır. Şerafettin bey Dürüst, ahlaklı ve tam bir görev adamı. Karacasu belediye başkanı adayı olup seçilirse Karacasu kazanır.
    %50 %50   (Toplam 2 oy kullanıldı.)

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir