CHP'Lİ YÖNETİCİLER ENGELLİ VATANDAŞLARI YALNIZ BIRAKMADI

3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde CHP Parti Okulu projesi kapsamında il ve ilçe yöneticileri bir program hazırladılar ve engelli vatandaşları bu özel günde yalnız bırakmadılar.

CHP'Lİ YÖNETİCİLER ENGELLİ VATANDAŞLARI YALNIZ BIRAKMADI
3 Aralık 2023

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 3 Aralık Dünya Günü dolayısıyla Parti Okulu projesi kapsamında il ve ilçe yöneticileri tarafından hazırladığı programda engelli bireyler ve aileleri doyasıya eğlenirken CHP'li yöneticiler de bu eğlenceye eşlik etti. 

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu İl Yönetimi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Karaçayır mahallesinde bulunan Engel-Siz Çay Bahçesi’nde  bir program düzenledi. Engelli bireyler ve ailelerinin yoğun katılım gösterdiği programda türküler ve oyun havaları eşliğinde engelli bireyler doyasıya eğlendi. Programa katılan Cumhuriyet Halk Partisi Bolu İl Başkanı Tahsin Mert Karagöz, “Bugün sizinle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Bizim için sadece bugün değil yılın 365 günü çok değerlisiniz. Kardeşiniz olarak 24 saat telefonum sizlere açık. Bir emriniz olduğunda yerine getirmek için elimizden geleni yapacağımızdan şüpheniz olmasın" ifadelerini kullandı. 

CHP Bolu Merkez İlçe Başkanı Çetin Uç ise yaptığı açıklamada , "Engelin bedende değil beyinde olduğunu düşünen biri olarak bu özel günde önemli olan birbirimize engel çıkarmamak, hayatı birbirimize zorlaştırmamaktır. Belki birileri engelli olmayı, görememek, konuşamamak, yürüyememek olarak görebilir ama asıl engellilik, dürüst olmamak, haklıdan yana olmamak, insan haklarını ve demokrasiyi savunmamaktır." dedi. 

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir