ARÇELİK'TE ÇALIŞAN İŞÇİ FABRİKA ÇATISINDAN DÜŞTÜ

Bolu'da üretim yapan Arçelik A.Ş. Pişirici Cihazlar İşletmesinde çalışan işçi henüz belirlenemeyen bir nedenle fabrika çatısından aşağı düştü. Sağlık durumu iyi olan işçi tedavi altına alınırken yetkililer iş kazası ile ilgili inceleme başlattı.

ARÇELİK'TE ÇALIŞAN İŞÇİ FABRİKA ÇATISINDAN DÜŞTÜ
6 Aralık 2023

Haber: İ. Ozan ALBAYRAK

Bolu'da Yukarısoku Mahallesinde bulunan Arçelik Fabrikasında Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesi kapsamında emekli olan ve sonrasında çalışmaya devam eden  45 yaşındaki  Ş. Ç., dün fabrika çatısında çalıştığı esnada henüz belirlenemeyen bir nedenle malzeme aracının üzerine düştü. 

Arkadaşlarının ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Servis ve polis ekipleri sevk edildi.

Arçelik A.Ş. Pişirici Cihazlar İşletmesine bağlı taşeron firmada temizlik işçisi olarak çalışan Ş. Ç.'nin çatıdan malzeme aracının üzerine düşmesi sonucu vücüdunda kırıklar oluştu. Kolu, kaburgaları, kalçası, ayakları, dirseği kırılan Ş. Ç.'nin hayatı tehlikesi bulunmazken Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavisine devam ediliyor. 

Edinilen ilk bilgilere göre sağlık durumu iyi olan işçinin tedavisine devam edilirken yetkililer iş kazası ile ilgili inceleme başlattı.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir