KOM ŞUBE GÖZ AÇTIRMIYOR

Bolu’da huzur ve güven ortamını korumak için Bolu Emniyet Müdürlüğü KOM Şube ekipleri düzenlenen operasyonlarda silahlar ve sahte içkiler ele geçirdi.

KOM ŞUBE GÖZ AÇTIRMIYOR
5 Aralık 2023

Bolu Emniyet Müdürlüğü KOM Şube ekipleri, öncelikli olarak can ve mal güvenliğinin sağlanarak kamu düzeninin tesisi ile huzur ve güven ortamının temin edilmesi, suç ve suçlularla mücadele kapsamında yapılan çalışmalarını sürdürüyor. İki ayrı olayda çok sayıda silah ve sahte içki ele geçirildi.

Bolu’da, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, geçtiğimiz gün gece saatlerinde operasyon düzenledi.

Yapılan operasyon sonrasında ruhsatsız 2 adet tabanca, 2 adet şarjör, 2 adet 7.65 mm çapında tabanca fişeği, 5 adet 6.35 mm çapında tabanca fişeği, 1 adet kurusıkı tabanca ve 2 adet kurusıkı tabanca fişeği ele geçirildi. Konu ile ilgili olarak V.S. (40) ve T.A. (34) isimli şahıslar şüpheli olarak alınan ifadeleri  sonrasında serbest bırakıldı.

50 BİDON ETİL ALKOL YAKALANDI

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince  yaklaşan yılbaşı nedeniyle halk sağlığını ciddi şekilde etkileyerek kalıcı hasarlar ve can kayıplarına yol açan, piyasada haksız rekabet ve haksız kazanca ayrıca vergi kaybına ve zararına yol açan kaçak/sahte/el yapımı içki satışının/imalatının deşifre edilmesine yönelik çalışma yapıldı. 

Yapılan operasyon sonrasında içerisine çeşitli aromalar vb. katkı maddeleri katılmak suretiyle alkollü içki yapımında da kullanılan 50 bidon (250 Litre) etil alkol ele geçirildi.

 Konu ile ilgili olarak G.D. (40) ve T.A. (22) isimli şahıslar  alınan ifadeleri  sonrasında serbest bırakıldı.

Bolu Emniyetinden yapılan açıklamada, "Halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamak için çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir. Vatandaşlarımızdan gelen öneri, şikâyet ve ihbarlar da gecikmeksizin değerlendirmeye alınmaktadır." denildi.

 

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir