ORMANCILAR İLK YARDIM EĞİTİMİ ALDI

Bolu Orman Bölge Müdürlüğü ve bağlı İşletme Müdürlüklerinde çalışan personele ilk yardım eğitimi verildi.

ORMANCILAR İLK YARDIM EĞİTİMİ ALDI
6 Aralık 2023

Bolu Orman Bölge Müdürlüğü ve bağlı İşletme Müdürlüklerinde çalışan personelin, çalışma alanında ve normal yaşantılarında, aniden gelişen olası sağlık sorunu ve yaralanmalarda uzman sağlık personeli gelene kadar kendi kendilerine yardım edebilmelerini sağlamak, acil durumların etkisini azaltmak, hasta veya yaralı kişinin tedavi sürecine katkı sunmak için düzenlenen ilk yardım eğitimleri devam ediyor.

İş sağlığı ve güvenliği kapsamında az tehlikeli, tehlikeli ve çok tehlikeli işyeri statüsüne göre belirlenen sayıda ilkyardımcı bulundurma zorunluluğu da olan Bolu Orman Bölge Müdürlüğü ve bağlı birimlerinde gerçekleştirilen ilk yardım eğitimlerine katılarak sertifika alan kişi sayısı 94 oldu.

Uzman eğiticiler tarafından verilen eğitimler, temel ilk yardım becerilerinden, bilinçlilik kontrolü, solunum yolu açma, kalp masajı, kan durdurma, yaraların temizlenmesi ve bandajlama, zehirlenme durumunda ilk yardım, yaralanmalarda ilk yardım ve yanıklarda ilk yardım konularını kapsadı.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir