ADAY ADAYLARI GÖRÜCÜYE ÇIKTI

AK Parti yerel seçimler öncesi Bolu Belediye başkan aday adayları ile birlikte sahaya çıktı.

ADAY ADAYLARI GÖRÜCÜYE ÇIKTI
8 Aralık 2023


AK Parti İl Başkanı Suat Güner, Merkez İlçe Başkanı Engin Alemdar, 5 belediye başkan aday adayı, il yönetim kurulu ve gençlik kolları üyeleri Sağlık Mahallesi Kapalı Semt Pazarı’nda esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

AK Parti Bolu Belediye Başkan Aday Adayları Süleyman Özbağ, Muhammed Emin Demirkol, Mustafa Deverenli, Selami Konyalıoğlu ve Reşat Özcan ile birlikte baştan sona pazarı gezen İl Başkanı Suat Güner, vatandaş ve esnafların talep ve önerilerini dinledi. Esnafların satış yaptığı ürünlerden ikramda bulunduğu AK Parti heyetine halk ise yoğun ilgi gösterdi. Pazaryeri ziyaretine ilişkin AK Parti İl Başkanı Suat Güner, ziyaret hakkında şu değerlendirmeleri yaptı:

BİRLİK BERABERLİK İÇERİSİNDE BU SÜRECİ İDAME EDİYORUZ

“Bugün semt pazarlarımızdan Cuma pazarında Sağlık Mahallesi’nde aday adaylarımızla birlikte bir ziyaret gerçekleştirdik. Şehrimizin her köşesine partimizin temsil heyetini en yüksek seviyede ulaştırmaya devam ediyoruz. Bugün Sağlık Mahallesi’nde Bolu kapalı pazaryerinde vatandaşımızla ve esnafımızla bir araya geldik. Esnafımız ve vatandaşımız güncel sorunlara ilişkin taleplerini bizlere iletti. Kendilerini dinledik. Partimizin temsilcileri olarak sordukları sorulara cevap verdik. Genel olarak en fazla emekli maaşlarıyla ilgili gündemi meşgul eden konular ön plana çıkıyor. Vatandaşlarımız ağırlıklı olarak emekli maaş güncellemeleri ve genel ekonomik durum hakkında taleplerini dile getirdi. Bizlerde genel merkezimiz üzerinden millet meclisimize ve Sayın Cumhurbaşkanımıza bu talepleri ileteceğimizin sözünü verdik.  Birlik beraberlik içerisinde bu süreci idame ediyoruz. İnşallah hayırlara vesile olacak berekete dönecek bir sürece hep birlikte şahitlik edeceğiz.”

CUMHUR İTTİFAKI’NIN RUHUNA ZARAR VERECEK BİR DEĞERLENDİRMEMİZ OLMAZ

Cumhur ittifakının adayı hakkında son günler yayımlanan haberlere ilişkin değerlendirmelerde bulunan Güner sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“Cumhur İttifakı’nın manevi ruhunu vatandaşın gözündeki yerini çok iyi biliyor ve önemsiyoruz. Bu noktada Cumhur İttifakı’nın büyük paydaşlarından biri olarak Cumhur İttifakı’nın ruhuna zarar verecek bir değerlendirmemiz zaten olmaz. Bazı basın mecralarında bazı haberler çıktı. Bize ne genel merkezimiz üzerinden bir değerlendirme yönünde bir bilgi ulaştı ne de bizim birinci derece sorumlu olduğumuz bugün Cumhurbaşkanımızın kurmay heyeti olarak illerde ve ilçelerde adayların belirlenmesi süreciyle ilgili olarak kurmay heyetinden bu konuyla alakalı herhangi bir değerlendirme gelmedi. Bugün Sayın Cumhurbaşkanımızın basın mensuplarına bir değerlendirmesi olmuştu. Biz aralık ayının ortasında ikinci çeyreğinden sonra İnşallah adaylarımızı peyderpey açıklayacağız. Bu konuda heyetler arası görüşmeler devam ediyor. Biz partimizin disiplini gereği,  partimizin hiyerarşik yapısı gereği, Sayın Cumhurbaşkanımız yani Genel Başkanımız, Teşkilat Başkanımız ve genel merkezimizin bizi yönlendirmesi ile süreci hep birlikte takip edeceğiz ve sorumluluklarımızı yerine getireceğiz. Gündemimiz Mahalli İdareler seçimlerinde partimizi en iyi şekilde temsil ederek adayımızı sandıkta milletimizin huzuruna çıkarma gayesindeyiz.”

1 yorum yapılmış

  • Sıradan bir vatandaş16 Aralık 2023 - 20:40
    Bir Zonguldaklı olarak sağlık konusunda Boluyu tercih ediyoruz .inanıyorumki Boluyuda ihya edecektir.sevgi ve selamla

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir