GÖREVE YENİ BAŞLAYAN PERSONELİN EĞİTİMİ SONA ERDİ

Bolu Orman Bölge Müdürlüğü bünyesinde göreve başlayan sözleşmeli orman mühendisi ve orman muhafaza memurlarının hizmet içi eğitim semineri sona erdi.

GÖREVE YENİ BAŞLAYAN PERSONELİN EĞİTİMİ SONA ERDİ
8 Aralık 2023

2023 yılında Bolu Orman Bölge Müdürlüğü bünyesinde göreve başlayan sözleşmeli orman mühendisi ve orman muhafaza memurlarının göreve hazırlanmaları amacıyla 20 Kasım 2023 ile 08 Aralık 2023 tarihleri arasında planlanan hizmet içi eğitim semineri Aladağ Orman İşletme Müdürlüğünde düzenlenen arazi eğitimleri ile sona erdi.

Bölge Müdür Yardımcısı Yılmaz Yıldız ile Basın ve İletişim Şube Müdürü Osman Kara'nın koordinasyonunda gerçekleşen ve 3 hafta olarak planlanan eğitimler Bölge Müdürlüğündeki tüm Şube Müdürlükleri konularını içerdi.

Eğitimde personele Orman Genel Müdürlüğü bünyesinde yürütülen ormancılık faaliyetleri, daire başkanlıkları, bölge ve işletme müdürlüklerinin tanıtımı, mevzuatı, yapısı ve çalışma sistemi hakkında teorik ve uygulamalı bilgiler verildi.

Eğitim sonunda eğitime katılan personele hizmet içi eğitim sınavı yapıldı ve belge verildi.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir