KAZAKİSTANLI ÖĞRENCİLERDEN KAÇIRILMAYACAK OYUN!

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nde öğrenim gören Kazakistanlı öğrencilerin bir yıl boyunca hazırladığı ve eski Türk Töresinin anlatıldığı 'Ata Topraktan Bolu'ya Sak Dala' isimli oyun 12 Aralık saat 17.00'te BAİBÜ Kongre Merkezi&#

KAZAKİSTANLI ÖĞRENCİLERDEN KAÇIRILMAYACAK OYUN!
12 Aralık 2023

BAİBÜ'de öğrenim gören Kazak öğrencilerin kendilerinin yazdığı  ve yaklaşık bir yıldır hazırladıkları ‘Ata Topraktan Bolu’ya Sak Dala' isimli müzikal tiyatro seyircisiyle buluşuyor. 

Eski Türk töresinin anlatıldığı müzikal oyunun kostüm ve dekor dahil hepsi Kızılay gönüllüsü Kazakistanlı öğrenciler tarafından hazırlandı. Tiyatro oyunu hakkında bilgi veren Bolu Genç Kızılay Başkanı Tunahan Erdoğdu, “60 kişilik bir ekip tarafından 47 gündür hazırlığı yapılan tiyatromuzun tüm kıyafetleri de oyuncularımızın elinde dikildi.Eski Türklerin örf ve adetlerini yaşam tarzlarını yansıtan müzikal tiyatromuza herkesi bekliyoruz” dedi. 

Ata Topraktan Bolu'ya Sak Dala isimli müzikal tiyatro oyunu 12 Aralık Salı Günü saat 17.00'de BAİBÜ Kongre Merkezi Bordo Salon'da seyirci önüne çıkacak. 

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir