GÖYNÜK DEVLET HASTANESİ'NDE SKANDAL!!!

Göynük Şehit Ziya Sarpkaya Devlet Hastanesi'ne elinde kesi ile gelen hastaya Göynük'te eczacı olarak görev yapan M. K.'nın dikiş attığı iddia edildi.

GÖYNÜK DEVLET HASTANESİ'NDE SKANDAL!!!
15 Aralık 2023

Göynük Şehit Ziya Sarpkaya Devlet Hastanesi'nde neler oluyor? 

7 Kasım akşamı Göynük Şehit Ziya Sarpkaya Devlet Hastanesine elinde kesi şikayeti ile gelen hastaya Göynük'te eczacı olarak görev yapan M. K.'nın dikiş attığı, hasta İ.'nin de M. K.'nın eczacı olduğunu bildiği halde hastanede dikiş atmasını kabul ettiği bu duruma o akşam acil doktoru olarak görev yapan Dr. Z. D. B.'nin de onay verdiği iddia edildi. 

Sağlık Bakanlığı tarafından sağlık çalışanlarına karşı şiddeti önlemek için "erken uyarı sistemi" çalışmaları yapılırken Göynük'te hasta sağlığını hiçe sayan bir olay gerçekleşti.  Göynük Şehit Ziya Sarpkaya Devlet Hastanesine elinde kesi şikayeti ile başvuran hasta İ.'ye (soy adı bilinmiyor) acil servisin yoğunluğundan dolayı o esnada hastanede bulunan ve nöbetçi doktora yardım etmek isteyen eczacı M.K.'nin dikiş attığı iddia edildi. 

Nöbetçi doktor Z.D.B'ninde eczacı M.K. ile birlikte hasta yanına giderek kendisine dikişin eczacı M.K. tarafından atılacağı bilgisini verdiği ve hastanında "atsın bir şey olmaz" diyerek bunu kabul ettiği iddia edildi. Olayla ilgili herhangi bir soruşturma yapılmazken sağlıkta geldiğimiz nokta bu kadarına da pes dedirtti. 

FENOMEN EBE İLE HASTA YAKINI TARTIŞTI

4 Aralık akşamı çocuklarının rahatsızlığı ile Göynük Şehit Ziya Sarpkaya Devlet Hastanesine başvuran baba S. M. ile hastane de nöbetçi ebe olarak görev yapan E. İ. arasında ki tartışma sosyal medyaya yansıdı. Ebe E.İ.'nin elinde ki telefonla ilgilenip hasta ile ilgilenmemesi, sonrasında küçük çocuğun damar yolunun ebe tarafından bulunamaması baba S.M. ile görevli E. İ. arasında tartışma yaşanmasına neden oldu. 

Yaşadıklarını sosyal medya hesabından paylaşan baba S.M., "Memleketin ne kadar sahipsiz olduğunu bu akşam DEVLET hastanesinde gördüm çok şükür derdimize deva bulamadık elinde telefon ile hakır kikir lakayıtsızlık olmamalı yazıklar olsun tüm siyasetçilere" ifadelerini kullandı. 

Ebe E.İ'nin sosyal ağ platformu Intagram üzerinde 15 bine yakın takipçisi olduğu ve mesai saatleri içerisinde yoğun olarak telefonu ile meşgul olduğu iddia edildi.

24 yorum yapılmış

  • Göynüklü 15 Aralık 2023 - 08:06
    Hastanenin patlayacaği o kadar belliydi ki. Bir şeyden anlamayan Doktorlar koridorlarda gülme sesleri ilgisizlik saygısızlık bunlardaydi. Eczacının dikiş atması beni şaşırtmadı sevgilisine yardım etmiştir
    %22 %78   (Toplam 14 oy kullanıldı.)
  • Boş haber Olmuş15 Aralık 2023 - 09:06
    Yaptıran hasta razı. İdare ile sorununuz varsa başka yol ile ilerleyin. Atan kişiye ödül verilmeli. Ne güzel destek olmuş.
    %79 %21   (Toplam 14 oy kullanıldı.)
  • ipek yolu15 Aralık 2023 - 10:26
    bir an önce ciddi anlamda el atılmalı hastaneye çiftlik gibi kullanıyorlar...sağlam bi denetim geçirmeli hastane...doktorluğun d si olmayan şahıslarda profosör havası var ma iş bildikleri yok
    %42 %58   (Toplam 12 oy kullanıldı.)
  • Boş yapmışsınız15 Aralık 2023 - 11:02
    Çok merak ediyorum doktoru eczacıyı ve ebeyi dinleniz mi yoksa tarafsız haber yazmazdınız herhalde
    %82 %18   (Toplam 16 oy kullanıldı.)
  • Abuk sabuk işler 15 Aralık 2023 - 11:28
    Hastane personeli dışında müdahale yapılamaz hastaya ,hastane mi eczane mi ne olduğu belli değil ,herkes yerini bilmesi lazım işi olmayanin orada ne işi var
    %13 %87   (Toplam 8 oy kullanıldı.)
  • ilginç15 Aralık 2023 - 11:35
    bu olayın altından aşk ihtiras yalan hepsi çıkar çok karışık ilişkiler bunlar ..hastane çok karışık...kendini 7 köyün ağası gibi ören doktorlar burnu havada hemşireler..her gittiğimizde beş karış suratlar...bu olay sebeb alurda bi inceleme geçiririler umarım
    %25 %75   (Toplam 8 oy kullanıldı.)
  • Har çok yanlış şikayeti eden ondanda yanlış ....15 Aralık 2023 - 11:51
    Filistine özgürlük.Kahrolsun israilOğulları.
    %86 %14   (Toplam 7 oy kullanıldı.)
  • Hatice Karataş 15 Aralık 2023 - 14:14
    Ben o malum eczanede çalışıyorum o akşam nöbetçiydim eczacım hastaneye reçete düzeltilmeye gitmişti o akşam çok yoğundu hasta eczacımın tanıdığı istersen ben dikebilirim diyor eczacım sağlık meslek lisesi mezunu hemşirelik mezunu ve hastaya istersen ben dikebilirim demiş oda tamam abi dikebilirsin demiş tamamen hasta izni ile dikilmiş hasta 10 gün boyunca eczacıma teşekkür ediyor bu olayın bu kadar büyütülmesini anlamıyorum ve üstelik eczacım uzun süre travma odasında çalışmış biri zaten yapamayacağı birşey olsa yapmazdı yine dediğim gibi eczacım tamamen hastaların beklememesi için yapmış üstelik bu olay 2 ay önce olmuştu neden gündeme geliyor kimler bunu yapıyor biliyoruz ve hastane yönetimine yapılmış bir durum olduğunu düşünüyoruz ve üstelik hastadan bir şikayet yok aksine hasta hergün eczacımı arayıp teşekkür etti ben bir şahit olarak bunu yazmak istedim demekki ülkemizde kimseye yardım etmemek gerekiyor meyve veren ağaç taşlanırmış.
    %92 %8   (Toplam 24 oy kullanıldı.)
  • kötüköpeksürüyekurtgetirdiaslanamca15 Aralık 2023 - 14:57
    göynükte 100 kişiye sorduk popüler tek cevap aldık.insanlar memnun değil.hadi işini yapamamış bu hemşire bizim insanımız bi güler yüze tavdır.ne yapmışda bu kadar çileden çıkarmış artık insanı allah bilir.bilip bilmeden insanları yargılamayın mümkünse.her haber doğru olsaydı bu ülkede sokakata yürüyecek yüzünüz kalmazdı.
    %100   (Toplam 1 oy kullanıldı.)
  • Madalyaci15 Aralık 2023 - 15:52
    Hastaya, doktora, eczacıya ve hastane yönetimine madalya siparişi verilmiştir
    %100   (Toplam 1 oy kullanıldı.)
  • Vatandaş15 Aralık 2023 - 16:19
    Hastane sadece üç gün Doktorlar hemşireler hizmet vermese bakalım göynüklüler ne yapar çok merak ediyorum.
    %90 %10   (Toplam 10 oy kullanıldı.)
  • Eğri oturup doğru konuşalım..15 Aralık 2023 - 16:36
    Evet ortada eğitimini aldığı söylenen bir kişi tarafından tamamen iyi niyetle yapilan bir işlem var ancak şuda bir gerçek yetkin yoksa hasta izin verse dahi o hastane sınırları içinde sen o hastaya dokunamazsın. Kaldı ki yapılan islem dikişte olsa, pansumanda olsa ameliyatta olsa bir müdahale. Hastane yönetimi zaten bu konuda illaki birsey yapma zorunlulugunda kalacaktir. ama her sistemde olduğu gibi bu sektörde de doğru yapanlar kadar ve suistimaller, ihmaller var. Ondan ki birkac kişinin yaptigi bir hususu tüm personele genelleyemezsiniz, çünkü istesekte istemesekte onlara herzaman ihtiyacimiz var..
    %100   (Toplam 5 oy kullanıldı.)
  • Hatice hanıma15 Aralık 2023 - 18:12
    Hatice hanım , birinin gelip bu kişi reçete yi yazan doktor bile olsa eczane de arkaya geçip ilaçlarını kendi ordan alması doğrumudur? .yıllardır bu mesleğin içerisindesiniz eşiniz de hastane çalışanı bazı şeyleri bilmeniz gerekir . Her ne kadar alanında uzman kişi de olsa yetkisi yoktur yapılan iş etik ve doğru değildir . Bu yapılan yanlışı savunmanız ne kadar doğrudur ??
    %72 %28   (Toplam 7 oy kullanıldı.)
  • Vatandaş15 Aralık 2023 - 19:15
    Bizim Doktorlara ihtiyacımız var doktorlar olmazsa biz ölürüz ya Doktorlarımızın değerini bilelim saygıda hürmette kusur etmeyelim bilakis yardımcı olalım .
    %100   (Toplam 6 oy kullanıldı.)
  • Vatandaş15 Aralık 2023 - 20:55
    Bu konun ile alakalı değil ama hastanede ve aile hekimlerinde kişisine göre muamele var bunu bizzat kendim yaşadım ayrıca acilde hasta olmuşun gelmişsin eğer oturabiliyorsan asla acil değilsin ilgilenmiyorlar helede uyuyorsa doktor sanki bu saatte niye geldin havası sana ilgi alaka bakma yok şikayete göre ilaç verip gönder öl istersen ben görevimi yaptım diyor o kadar.
    %100   (Toplam 1 oy kullanıldı.)
  • Göynük hep böyle..15 Aralık 2023 - 21:25
    Yıllardır aynı çurçuna hastane değil mübarek hasta yok çalışan çok , çoğu çalışan ergen yaşta memur olmuşlar . ellerinde son model ıphone ler sosyal medya story peşindeler sanki hastane değil magazin proğramındalar görev başında. büyüklerde onlara ayak uyduruyor gelsin etiketler gelsin kahveler bir kaç takipçim daha olsun. Aslında kurumda çekim yapmak yasak ama takip i yok. Birde nöbetler de özellikle cafe ortamı gibi dışarıdan gelenler gidenler . Hal böyle oluncada hastalar Geyve Nallıhan Bolu Mudurnu ya gidiyor.. ortalık güllük gülüstanlık . Eczacıda kendini oranın personel i zanneder … Yeni il sağlık müdürü bu konuya bir el atması Göynük için çok iyi olacak . Göynük halkı da gerçekten çok mülayim . Özelikle Adapazarı ilçelerinde Akyazı da falan bunlar olabiliyor mu?
    %100   (Toplam 4 oy kullanıldı.)
  • Vatandaş15 Aralık 2023 - 22:59
    Ben kaç kez gittim çok yoğun o doktorlar görevlerini çok güzel yapıyorlar o çok bilmiş görgüsüz saygısız insanlar sanki markete gitmiş gibi tedavi istiyorlar zaten doktorlar ne gerekiyorsa o tedaviyi uyguluyorlar biz çok memnunuz doktorlarımızdan onlara çok teşekür ediyoruz türkiyenin her tarafında biz onların yanındayız doktorlarımız Türkiyenin bilim insanları türkiyenin gururu lütfen doktorlarımıza değer verelim pişmanlıklar yaşamayalım doktorlarımızı sevelim saygı gösterelim
    %100   (Toplam 7 oy kullanıldı.)
  • Ben o dikişteki iğneyim15 Aralık 2023 - 23:03
    Çok abarttıldı dikiş yapmış hastada izin vermiş halinden memnun iyileşmiş üstünden kaç zaman geçmiş ... eczacının kötü niyetide olmadığı da ortada ki tanıyan bilir abartıp olayı başka yerlere saptırmaya gerek yok hastanenin başka sorunlarından memnun olmayan gereken mevkilere şikayetinde bulunsun yeri bu haberin altı değil
    %82 %18   (Toplam 11 oy kullanıldı.)
  • Disiplin şart16 Aralık 2023 - 06:29
    Bende bir Göynük vatandaşıyım ama ne yazıkki bizim hastenemizde buna benzer şeyler var hastene için biz ve çoğu kişi mudurnuyu tercih esiyoruz.İnşallah düzelir
    %100   (Toplam 5 oy kullanıldı.)
  • Gereksiz haber16 Aralık 2023 - 08:32
    Bu olayı bu kadar büyütmeye gerek var mı bilmiyorum hastane çok kalabalık hasta belki beklemekten enfeksiyon kalacaktı. Eczacı bile hastanede ise sağlık personeli açıklığını haber yapmanız gerekmez miydi
    %80 %20   (Toplam 5 oy kullanıldı.)
  • Göynüklü 16 Aralık 2023 - 10:57
    Muayeneye gidipte Dr ilgilenmesi sorması gereken soruları güvenlikçi soruyorsa Bi düşünmeli acaba Doktor orada güvenlikle ilgilenmesi gereken kişi mi diploması olan kişi mi
    %100   (Toplam 1 oy kullanıldı.)
  • Duzceli22 Aralık 2023 - 09:59
    Türkiyede herşey bitti hersey cok guzel. Haber bulamadiniz bunu haber yapiyorsunuz. Bravo bravo. Tmm olmamasi gerekiyor ama skandal dediginiz kadar apartili değil. Dokyorlarin gorevide kolay degil . Ve bu haberi yaparken doktorlari dinledinizmi. Ne amacli yapilmış. Sonuçda eczacı sağlik okulunu bitirmiş biri. Bilgisi olmasa zaten yapmaz. Kimseyi suçsuz yargısiz bi konuyla suçlamayin lütfen
    %100   (Toplam 2 oy kullanıldı.)
  • Kenan düzceli22 Aralık 2023 - 10:08
    Yargisiz haber yapmayin doktorlari ve hastayi dinleyip doğru haber yapmaya davet ediyorum sizleri. Hastaneyi kötjlüyorsunuz birsey oluncada hastaneye koşup yardim istiyosunuz. Bu hastane personelinin hepsi mi kötü anlamiyorum.
    %100   (Toplam 2 oy kullanıldı.)
  • Eczacı M. HK.17 Şubat 2024 - 09:53
    Bence Eczacı hakkında acil soruşturma açılması. Burası dingonun ahırı mı? Eczacı ve eczanesi incelenmeli Sağlık Bakanlığını göreve davet ediyorum.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir