KIBRISCIKLI YETENEKLERDEN KURUMLARA ZİYARET

Kıbrıscık Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenmekte olan Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Projesi ilk testlerinde başarı gösteren çocuklar kurum müdürlerini ziyaret etti.

KIBRISCIKLI YETENEKLERDEN KURUMLARA ZİYARET
21 Aralık 2023

Kıbrıscık Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenmekte olan Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Projesi ilk testlerinde başarı gösteren çocuklar Gençlik ve Spor İlçe Müdür Vekili İbrahim Damar, İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Kazanç, İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Hasan Ercan, Beden Eğitimi Öğretmeni Aykut Öztürk ile Kıbrıscık Kaymakamı Ahmet Berkay Deniz'i ziyaret etti. İlçe gençlik sporunun ihtiyaçları, mevcut durumu ve gelişim planları hakkında istişarelerle geçen sohbette çocuklar Kaymakam Deniz'e taleplerini iletti. Tüm talepleri ilgiyle dinleyen Kaymakam Deniz tüm öğrencilerin en az bir spor branşını lisanslı olarak en iyi koşullarda yapmaları için gerekli adımların atılacağını, tüm çocuklara gerek okul gerekse spor eğitimleri için her zaman gereken desteği sunmaya her zaman devam edeceklerini ifade etti. Ziyaret sonunda yetenek taramasına katılan öğrencilere İlçe Kaymakamı ve ilçe daire amirleri tarafından spor çantaları takdim edildi.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir