BOLU NARKOTİK KAÇAKÇILARA GÖZ AÇTIRMIYOR

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan aramalarda, 2 kişinin üzerinde ve eşyalarında toplamda 38 parça uyuşturucu bulundu.

BOLU NARKOTİK KAÇAKÇILARA GÖZ AÇTIRMIYOR
22 Aralık 2023

Ele geçirilen uyuşturucu maddeler arasında 38,45 gram afyon sakızı ve 44,33 gram metamfetamin bulunuyor. Şüphelilerden biri uyuşturucu madde kullanmak suçundan işlem görürken, diğeri ise uyuşturucu ticareti yapmak suçundan tutuklandı.

Bolu'da polis ekipleri tarafından 2 kişinin üzerinde ve eşyalarında yapılan aramalarda tam 38 parça uyuşturucu ele geçirildi.Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından şehir genelinde uyuşturucu satışının önlenmesine ve kullanımına yönelik çalışmaları devam ediyor. Kent merkezinde ekipler tarafından şüpheli hareketler sergileyen 2 kişi durduruldu. Durdurulan A.M.T. ve R.R. isimli şahısların üzerinde ve eşyalarında aramalar yapıldı. Yapılan aramalar neticesinde 31 parça halinde 38,45 gram afyon sakızı maddesi, 7 parça halinde 44,33 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi.

Konu ile ilgili olarak R.R. hakkında 'Uyuşturucu Madde Kullanmak' suçundan işlem yapıldı. Uyuşturucu ticareti yapma suçundan işlem yapılan A.M.T. ise sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir