BAŞKAN ADAYI DOĞAN ONURLU “KAZANAN MUDURNU OLACAK”

Mudurnu’nun tanınan ve sevilen isimlerinden olan, CHP Mudurnu Belediye Başkan Adayı Doğan Onurlu ziyaretlerine başladı.

BAŞKAN ADAYI DOĞAN ONURLU  “KAZANAN MUDURNU OLACAK”
16 Ocak 2024

Mudurnu’nun tanınan ve sevilen isimlerinden olan, CHP Mudurnu Belediye Başkan Adayı Doğan Onurlu ilçede esnaf, vatandaş, kamu kurum ve kuruluş ziyaretlerine başladı. Onurlu, “Bu seçimin kazananı Mudurnu olacak. Herkese eşit mesafede olacağımızdan, sosyal belediyecilik ruhuyla çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Ayrı gayrı olmadan belediyeyi tüm Mudurnu gönüllüleriyle birlikte yöneteceğiz.” dedi.

ESNAF VE VATANDAŞLARLA BULUŞTU
Cumhuriyet Halk Partisi Mudurnu Belediye Başkan Adayı Doğan Onurlu,  yerel seçimlere kısa bir süre kala dün itibariyle ziyaretlerine başladı. Onurlu, beraberindeki kalabalık Mudurnu İlçe Teşkilatı üyeleriyle esnaf ve vatandaş ziyaretleri gerçekleştirdi. Onurlu, ziyaret gerçekleştirdiği yerlerde büyük ilgi ve sevgiyle karşılandı. Esnaf ve vatandaşlardan gelen talep ve önerileri dinleyen Onurlu, başkanlığa geldiğinde tüm sıkıntıların çözüme kavuşturulacağı sözünü verdi.

KAMU KURUM VE KURULUŞLARINA ZİYARET
Doğan Onurlu, ziyaretlerinin ikinci gününde ise ilçedeki kamu kurum ve kuruluşlarını gezdi. Parti üyelerinin eşlik ettiği ziyaretlere ilk olarak Mudurnu Çok Programlı Anadolu Lisesi ve Dumlupınar İlkokulu ve Ortaokulu ile başladı. Okul idarecileri ve öğretmenlerin talep önerilerini dinledi. Ardından İlçe Tarım Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı ve PTT Mudurnu Şubesi’nin yöneticileri ve personelini ziyaret etti. Onurlu, ziyaret programını Mudurnu Kaymakamı Ayhan Kalaycıoğlu’nu makamında ziyaret ederek sonlandırdı.

BİRLİKTELİK SÖZÜ VERDİ
Ziyaretler sonrası konuşan Doğan Onurlu, “Doğup büyüdüğüm bu güzel ilçemde belediye başkan adayı olmanın ve devamlı iç içe olduğum halkımla aday olarak buluşmanın heyecanını yaşadım. Ziyaretlerimizden çok güzel geri dönüşler aldık. Sorumluluğumuzun ne kadar ağır olduğunun farkındayız. Ama güçlü bir ekip ile çözemeyeceğimiz hiçbir şey yok. Herkese tüm samimiyetim ve dürüstlüğümle ifade ediyorum. Bu seçimin kazananı Mudurnu olacak. Herkese eşit mesafede olacağımızdan, sosyal belediyecilik ruhuyla çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Ayrı gayrı olmadan belediyeyi tüm Mudurnu gönüllüleriyle birlikte yöneteceğiz. Allah yolumuzu açık eylesin.” dedi.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir