HALKIN İSTEDİĞİ OLDU MUHAMMED HOCA  AK PARTİ BOLU BELEDİYE BAŞKAN ADAYI

AK Parti belediye başkan adayları isim listesi, seçmenler tarafından merak konusu olmayı sürdürürken 31 Mart yerel seçimlerinde Ak Parti Bolu Belediye Başkan adayının kulislerden gelen bilgiye göre Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol olduğu öğrenildi.  

HALKIN İSTEDİĞİ OLDU MUHAMMED HOCA  AK PARTİ BOLU BELEDİYE BAŞKAN ADAYI
17 Ocak 2024

Bolu AK Parti Belediye Başkan adayının da açıklanacağı aday tanıtım toplantısı 18 Ocak Perşembe günü saat 14.00'te ATO Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, aday tanıtım toplantısında 48 belediye başkan adayını daha açıklayacak. Eski İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol’da Ak Parti Bolu Belediye Başkan Adayı olarak kamuoyuna tanıtılacak.

Aday tanıtım toplantısı sonrasında Bolu’ya dönecek olan Eski İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol’u kalabalık bir Ak Parti grubu karşılaması bekleniyor.

2 yorum yapılmış

  • Sedat17 Ocak 2024 - 15:11
    Olması gereken bir aday Çalışkan Çok yerinde bir karar
  • Köroğlunun Torunu17 Ocak 2024 - 17:45
    AKP ilk defa yerinde bir iş yapmış. AKP ye hiç oy vermedim ama Sn.Muhammet Hoca için akan sular durur. Yolun açık ve aydınlık Allah yardımcın olsun.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir