MUHAMMED HOCA COŞKUYLA KARŞILANDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK parti aday tanıtım töreninde Bolu Belediye Başkan Adaylığı açıklanan Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol, Ankara dönüşü sonrasında parti binası önünde coşkuyla karşılandı.

MUHAMMED HOCA COŞKUYLA KARŞILANDI
18 Ocak 2024

Ankara’daki aday tanıtım programı sonrası Bolu Ak Parti İl Yönetimi ile Bolu’ya dönen Demirkol’u vatandaşlar AK Parti Bolu İl Başkanlığı önünde meşalelerle, tezahüratlarla karşıladı.

AK Parti Bolu İl Başkanlığında Demirkol’u; AK Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek, önceki dönem Milletvekili Arzu Aydın, önceki dönem Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, il başkanları, ilçe belediye başkanları, il yönetimi, teşkilat mensupları ve vatandaşlar yalnız bırakmadı.

AK Parti Bolu İl Başkanlığı balkonunda vatandaşlara ilk olarak seslenen AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını kalabalığa iletti.

“DAHA KONFORLU BİR BOLU İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol’un Bolu Belediye Başkan Adaylığının açıklanmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Güner, “1 Nisan sabahı çok güzel bir Bolu’ya, huzur içinde yaşayacağımız bir Bolu’ya uyanacağız. Akşamın bu saatinde bizlerle bu mutluluğu paylaştığınız için hepinize teşekkür ediyorum. İnşallah hayırlı uğurlu olur. Bundan sonra belediyeyi sosyal medya belediyeciliği ile değil sosyal belediyecilikle yönetip daha konforlu bir Bolu için çalışacağız.” dedi.

“BOLU’DA AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİNİ TEKRAR GÖSTERECEĞİZ”

İl Başkanı Suat Güner’den sonra Boluluları selamlayan AK Parti Milletvekili Yüksel Coşkunyürek, “Bugün Bolu’da yeniden bismillah diyerek yola çıkmış bulunuyoruz. Bu akşam burada bize vereceğiniz güç bize vereceğiniz enerji ve arkamda gördüğünüz birlik beraberlik dayanışma, el ele gönül gönüle inşallah Bolu’da AK Parti belediyeciliğini tekrar göstereceğiz.” ifadelerini kullandı.

Milletvekili Coşkunyürekten sonra kendisini bekleyen kalabalık partili grup ve sevenlerine seslenen Demirkol, 31 Mart yerel seçimlerine dair açıklamalar yaptı.

“EMİN OL  BOLU KAZANACAK”

 Demirkol, "İnşallah sloganımız şu ki 'Emin ol  Bolu kazanacak.'  Tek öznemiz Bolu diyerek, sosyal medya belediyeciliği değil, sosyal belediyecilik yaparak, Bolu’nun bu süreç içerisinde tespit etmiş olduğumuz, aynı zamanda sağlık müdürüyken gördüğümüz bütün problemlerini biliyoruz" dedi.

“GEREKENİ DEĞİL FAZLASINI YAPACAĞIZ"

Demirkol, Bolu'nun adının projelerle anılacağını ifade ederek, "Bolu ihmale gelmez diyoruz. Yarı zamanlı belediye başkanlığı ile Bolu yönetilmez diyoruz. Bolu projelerle, Türkiye’de adından söz ettirecek bir il olacak inşallah. Projelerimizle, sosyal belediyeclik anlayışıyla, ulaşımla, kentsel dönüşümle, sosyal belediyeciliğin içinde bulunacak kreşlerle, yaşlı evlerimizle, sağlıkta edindiğimiz tecrübelerle, alzheimer okulllarıyla inşallah Bolu uluslararası alanda kendini yalnız projelerle duyuracak ve hep beraber bunun gururunu yaşayacağız. Bahane değil, çözüm üreteceğiz. Kriz çıkaran bir belediye değil iz bırakan bir belediye olacağız. Gerekeni değil fazlasını yapacağız" şeklinde konuştu.

1 yorum yapılmış

  • Zekai Öztürk 19 Ocak 2024 - 09:56
    Kırmadan, dökmeden, ötekilestirmeden hizmet üretecek, kim olduğuna bakmadan insan olması yeterli düsturuyla ayırım yapmadan, gönülleri yıka yıka değil yapa yapa yol alacak tek aday Muhammed EMİN hoca. Bolu seni bağrına bastı bence.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir