BAŞKAN ÖZCAN ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNÇLERİNE ORTAK OLDU

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan yarıyıl tatili nedeniyle iki özel okulu ziyaret edip, öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu. Karne heyecanı yaşayan öğrenciler Özcan’a sarılmak için yine birbirleriyle yarıştılar.

BAŞKAN ÖZCAN ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNÇLERİNE ORTAK OLDU
20 Ocak 2024

 

2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk dönemi sona erdi. Binlerce öğrenci bugün gerçekleşen karne töreniyle 16 günlük yarıyıl tatiline girdi.

İki okulda karne törenlerine katıldı

Gittiği her okulda öğrencilerin büyük ilgisiyle karşılaşan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan öğrencileri karnelerini aldıkları bugünde yalnız bırakmadı. Özel İmza Koleji ve Özel Gürtan İlkokulu’ndaki karne törenlerine katılan Özcan, öğrencileri tebrik edip, bazı öğrencilere karnelerini verdi. 

Öğrenciler sarılmak için birbirleriyle yarıştı

Her iki okulda da Özcan diğer okullarda olduğu gibi yine yoğun ilgi gördü. Karnelerini alan öğrenciler Başkan Özcan’a sarılmak ve konuşmak için adeta birbirleriyle yaştı. Etrafında sevgi yumağın olan öğrencilerin ilgisiyle duygu dolu anlar yaşayan Özcan da öğrencilere sarılarak, bol bol fotoğraf çektirdi.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir