DEMİRKOL HEDEFİ 12’DEN VURDU

AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol, Karaçayır Spor Salonunda şampiyon sporcular ve antrenörleri ile bir araya geldi. Burada atış denemesi yapan Demirkol hedefi 12’den vurdu. 

DEMİRKOL HEDEFİ 12’DEN VURDU
22 Ocak 2024

AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol, Karaçayır Spor Salonunda şampiyon sporcular ve antrenörleri ile bir araya geldi. Burada atış denemesi yapan Demirkol hedefi 12’den vurdu. 

31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında Karaçayır Spor Salonu’na gerçekleştirdiği ziyarette Demirkol, çeşitli spor dallarında faaliyet gösteren sporcuların çalışmalarını izledi. 
Birçok spor dalında gayret gösteren sporcular ve antrenörleri ile görüşen Demirkol, sporcuları başarılarından ötürü kutlayarak, Bolu’da spor yatırımlarının artarak devam edeceğini belirtti. Türkiye Atıcılık Avcılık Federasyonu 10-15 Ocak Mersin Erdemli Havalı Silahlar Türkiye Federasyon Kupası Şampiyonasında altın madalya kazanan Milli Sporcu Aslı Över ile de görüşen Demirkol, başarılı sporcuyu tebrik ederek hediye takdiminde bulundu ve havalı tabanca ile atış denemesi yaptı. 
Demirkol Sporcular İle Çalıştı
Karaçayır Spor Salonu’nda çalışmalarına devam sporcular ile masa tenisi oynayan, okçuluk sporcuları ile birlikte ok atan Demirkol, sporcular ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Demirkol’dan Vali Kılıç’a Ziyaret
AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol, Bolu Valisi Erkan Kılıç’ı ziyaret etti. 

AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol, seçim çalışmaları kapsamında Bolu Valiliğini ziyaret etti. 

 Valilik makamında gerçekleşen ziyarette Demirkol’a, AK Parti İl Başkanı Suat Güner, AK Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek, AK Parti Bolu Kadın Kolları Başkanı Hicran Çağalı ve teşkilat üyeleri eşlik etti. 

Vali Erkan Kılıç, belediye başkan adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol’a ve beraberindekilere ziyaretleri nedeniyle teşekkür ederek, başarı dileğinde bulundu.
Valilik çalışanlarını tek tek selamlayan Demirkol, 31 Mart yerel seçimleri için desteklerini istedi. Demirkol, ziyaret sonrası sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “İl Başkanımız Sn. Suat Güner, Milletvekilimiz Sn. Yüksel Coşkunyürek ve Teşkilatımız ile birlikte, Valimiz Sn. Erkan Kılıç ve değerli valilik personellerimizi ziyaret ettik. Bolu için projelerimizi paylaşıp, çalışmalarında kolaylıklar diledik. Birlikte daha yaşanabilir bir Bolu için çalışmaya kararlıyız. Türkiye Yüzyılında Bolu'muzu yeniden gerçek belediyecilik ile buluşturacağız.” dedi.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir