DEMİRKOL: “PROJELERİMİZLE GELİYORUZ”

AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol, seçim çalışmalarına kurum ziyaretleri ve ev ziyaretleri ile devam etti.

DEMİRKOL: “PROJELERİMİZLE GELİYORUZ”
24 Ocak 2024

Saha çalışmaları kapsamında ev ziyaretlerine giderek seçmenlerin desteğini toplayan AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol, “İlimizi belediyenin, kurumların ve merkezi hükümetin imkanları ile şehrimizi Türkiye vizyonuna yakışır bir noktaya taşıyacağız. Biz hizmet belediyeciliği yapmak istiyoruz. Projelerimiz hazır.” dedi.

Seçim çalışmalarına hızla devam eden AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sırrı Köstereli, İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Oğuzhan Kurt ve Tapu Müdürü Gökhan Akkaya’yı ziyaret etti, kurumların personelleri ile görüştü, projelerini anlatıp desteklerini istedi.

Kurum ziyaretlerinin ardından ev ziyaretlerini gerçekleştiren Demirkol, vatandaşlarla iç içe olmaya devam etti. Son olarak Sağlık Mahallesinde düzenlenen ev ziyaretinde mahalle sakinleri ile bir araya gelen Demirkol, seçmenlere projeleri hakkında bilgi verdi.

“Sağlıkta hizmetlerimizi çalışmalarımızı gören herkes aday olmam gerektiğini ifade etti”

Demirkol, samimi ve her şeyin en güzeline layık Bolu halkı için gece gündüz çalıştıklarını belirtti ve vatandaşlar ile fikir alışverişinde bulundu.

Sıcak bir ortamda geçen ev ziyaretinde adaylık süreci hakkında bilgi veren Demirkol, “Bolulu bir kardeşiniz olarak hem başhekimlik hem de il sağlık müdürlüğü boyutunda yaklaşık 8 yıldır sizlere hizmet etme imkanını bulduk. Bolu’nun geriye gittiği gerçek bir belediyeciliğe kavuşamadığını hep beraber görüyoruz. Sağlıkta hizmetlerimizi çalışmalarımızı gören herkes aday olmam gerektiğini ifade edince samimiyetle bu yola çıktık. Bolu’ya hizmet etme noktasında bu adımı atmış olduk.” dedi.

“Geçmişi tertemiz bir kardeşiniz olarak karşınızdayım”

Demirkol, bu yolda gönüllerin ve hedefin bir olduğunu aktardı ve, “Bir belediye şehri vizyon olarak öteye götürür. Bolu’yu 5 yıl sonra 10 yıl sonra şu halde göreceğiz şeklinde vizyonu olmalı. Bolu bir kentin olması gerektirdiği özelliklere haiz olmaktan git gide uzaklaşıyor. Sosyal yaşam, kentsel dönüşüm, ulaşım gibi en temel ihtiyaç duyulan hizmetlerde zayıf kaldık. Bu gibi eksikleri gördüğüm içinde adaylığa çıkmış oldum. Geçmişi tertemiz bir kardeşiniz olarak karşınızdayım. Bolu Belediye Başkanı olduğumuzda sosyal belediyecilik yapmalıyız. Belediye Başkanımız yarın hangi projeyi açıklayacak diye merakla beklemeliyiz.  İlimizi belediyenin, kurumların ve merkezi hükümetin imkanları ile şehrimizi Türkiye vizyonuna yakışır bir noktaya taşıyacağız. Biz hizmet belediyeciliği yapmak istiyoruz. Projelerimizle geliyoruz.  Kriz çıkaran değil iz bırakan bir belediyecilik istiyoruz. Bahane üreten değil çözüm bulan bir belediye olmak istiyoruz. Adamına göre değil insanına göre davranan bir belediye diyoruz. Bizim derdimiz Bolu.” şeklinde konuştu.

Ev ziyaretinde çocukların yoğun ilgisi ile karşılaşan Demirkol, nisan ayında çocukları ve ailelerini belediyeye davet etti.

5 yorum yapılmış

  • Hamiyet Kök24 Ocak 2024 - 15:06
    Başkanım Rabbim güç kuvvet versin
  • Mustafa24 Ocak 2024 - 15:17
    Özlenen başkan modeli . Halktan birisi. Hoşgeldin sefalar getirdin baskanim .
  • Aygül 24 Ocak 2024 - 15:31
    Boluya yakışır bir başkan olacak.
  • Gülşen24 Ocak 2024 - 17:06
    Güzel Bolumuz için en kaliteli hizmet verecek başkan Muhammed Emin DEMİRKOL'dur..
  • Fatih Yıldırım24 Ocak 2024 - 18:42
    Bolu emın olun kazanacak başkanımla

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir