BOLU KAYBETTİĞİ 5 YILI HIZLICA TELAFİ EDECEK

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’in AK Parti Bolu İl Başkanlığı’nda teşkilat yönetimleri ile bir araya geldi.

BOLU KAYBETTİĞİ 5 YILI HIZLICA TELAFİ EDECEK
27 Ocak 2024

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, Bolu’da partililerle bir araya geldi. Kandemir, “Biz bu şehre hizmet etmek istiyoruz. Partimizin kurulduğu günden beri yaptığımız gibi bundan sonra da Bolu’yu büyütmeye, gelişimine katkı sağlamaya devam edeceğiz.” dedi.

AK Parti Bolu İl Başkanlığı’nda gerçekleşen programa AK Parti İl Başkanı Suat Güner, AK Parti Milletvekili Yüksel Coşkunyürek, Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol,  İl Kadın Kolları Başkanı Hicran Çağalı, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Fatih Bayrak, eski milletvekili Arzu Aydın, eski milletvekili Fehmi Küpçü, il belediye başkan aday adayları, ve kuruluşundan günümüze AK Partiye gönül vermiş olan, şehre hizmet etme fırsatı bulmuş olan teşkilat mensupları katıldı.
İl Başkanlığında partililere hitap eden Kandemir, Bolu teşkilatındaki birlik ve beraberlik duygusunun çok önemli olduğunu söyledi.
AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir yaptığı konuşmasında, AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşkilatlara büyük önem verdiğini vurguladı.


“31 Mart'ta AK Parti sancağı dalgalansın”
Kandemir, milletin talepleri ve beklentileri, hayalleri ve hedefleri için mücadele verdiklerini, her kesime kucak açan siyasi bir anlayışla 20 yıldır Türk milletine hizmet ettiklerini kaydetti. Kandemir, şu ifadeleri kullandı:
"Sizlerden istediğimiz şu, kimseyi öteki kılmayan, herkese kucak açan siyaset anlayışının Türkiye'deki ve dünyadaki temsilcisi AK Parti hareketi tam da dokusuna uygun olan bu şehirde 31 Mart'ta sancağı dalgalandırsın. Bunun yolu, ben değil biz anlayışıyla kime görev verildiğine bakmadan, oluşacak kırgınlık, küskünlük bizim enerjimizi düşürmeden yol yürümeye devam etmektir. Ben inanıyorum Bolu teşkilatımızda bu ruh var. Biz hizmet etmek istiyoruz bu şehre. Şu ana kadar yaptığımız gibi bundan sonra da Bolu’yu büyütmeye devam edeceğiz.”
Kandemir, 31 Mart akşamı Bolu’dan bambaşka bir ses yükseleceğine yürekten inandıklarını belirtti.

3 yorum yapılmış

  • Ahmet 27 Ocak 2024 - 19:53
    Muhammet emin demirkol’a güveniyoruz .Dualarımız onunla
  • AlpTuğ1427 Ocak 2024 - 19:56
    Bolumuzun hizmeti ve geleceği açısından Muhammet hocamızı destekliyoruz her daim
  • Esnaf27 Ocak 2024 - 20:07
    Hükemetin arkasında hükümetin partisi gelmesi lazım ki ilimiz hizmet görsün 4 sene boyunca yatan bir belediye 6 aylık hizmeti asla kabul edilemez Alahın izniyle inşAllah Muhammed başkanımız zafer bizim olucak

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir