AK PARTİ BOLU’YU GERİ ALMAYA KARARLI

AK Parti Bolu İl Başkanlığı “Teşkilat Buluşması“ programında bir araya geldi. AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol’u seçim süreci boyunca desteklemek üzere tüm partililer tek yürek oldu.

AK PARTİ BOLU’YU GERİ ALMAYA KARARLI
27 Ocak 2024

Terrase Düğün Salonunda düzenlenen programda AK Parti Bolu İl Başkanlığı yönetimi, eski dönemde görev yapmış teşkilat yönetimleri ile bir araya geldi.

Terrase Düğün Salonunda gerçekleşen programa AK Parti İl Başkanı Suat Güner, AK Parti Milletvekili Yüksel Coşkunyürek,  eski Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, eski  Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, AK Parti Çorum Milletvekili İçişleri Komisyonu Üyesi Yusuf Ahlatçı,  Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol,  İl Kadın Kolları Başkanı Hicran Çağalı, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Fatih Bayrak,  eski milletvekili Arzu Aydın, eski Bolu AK Parti İl Başkanları, eski belediye başkanları, il belediye başkan aday adayları ve teşkilat mensupları katıldı.

“Hep birlikte çalışacağız Bolu kazanacak, Memleket kazanacak”

İlk olarak partililere hitap eden AK Parti İl Başkanı Suat Güner, vatandaşa hizmet etme yarışını yeniden başlatacaklarını söyledi. Güner, “31 Mart akşamı bu sayfayı kapatıp gerçek belediyecilik ile genel başkanımıza söz verdiğimiz üzere  kavuşturacağız. Bolu’nun 5 yıllık kaybını telafi ederek gerçek AK Parti belediyeciliğini sunacağız. Emin olun Bolu kazanacak, hepimiz kazanacağız. Teşkilatlarımız bir araya geldiğinde, yan yana durduğunda başaramayacağımız hiçbir şey yok ve bu işleri ancak hep birlikte başarabiliriz. Biz AK Partiyiz her zaman milletle beraberiz. Bütün stratejilerimiz yol haritamız belli. Bolu gerçek belediyecilik ile buluşsun kavuşsun, tekrar AK Partinin kadroları ile hizmet eden bir makam olsun istiyorsak her birimiz bu sorumluluk bilinci ile hareket edeceğiz. 1 Nisan sabahı güzel bir güne uyanmak için 31 Mart akşamına kadar durmadan çalışacağız. Cumhurbaşkanımıza söz verdiğimiz gibi biz hazırız, hep birlikte çalışacağız ve Bolu kazanacak, Memleket kazanacak.” ifadelerini kullandı.

“Pırıl pırıl bir arkadaşımız ile Bolu’nun hizmetkarı olacağız”

Misafir milletvekillerinin hitabından sonra konuşmasını yapan Bolu AK Parti Milletvekili Yüksel Coşkunyürek, AK Parti’nin kuruluşundan bugüne Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde yola çıkan dava arkadaşlarını selamlayarak başladığı sözlerini şöyle sürdürdü;

“Biz anka kuşu gibiyiz. Küllerimizden yeniden doğarız. Öyle bir milletin torunluyuz. Yeni dönemde de çalışmamıza büyük bir aşk ve gayret ile devam edeceğiz. Bolu’yu Aladdin Yılmaz abimiz başkanlığında ilmek ilmek işledik. Bu millet bize hep omuz verdi güç verdi. Biz inanıyoruz ki aziz milletimiz bu seçimde de bizim yanımızda.  Milletin gönlünde yer etmiş, milletimizin her birine dokunmuş, onların gönlünü almış duasını almış, pırıl pırıl bir arkadaşımız ile Bolu’nun hizmetkarı olmaya, Bolu’nun yeniden imarına yeniden eser siyasetine hep beraber varız diyeceğiz. Verdiğiniz söze bende kefilim. Bugüne kadar burada bulunan arkadaşlarımız ile nasıl el ele gönül gönüle verdi isek bundan sonrada elimizden gelen gayreti göstereceğiz.”

Milletvekili Coşkunyürek’in ardından coşkulu alkışlarla konuşmasını yapmak üzere davet edilen AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol, Bolu’yu gerçek belediyecilik ile buluşturmak için omuz veren teşkilat üyeleri katılımcılara teşekkür etti.

“4 buçuk milyar bütçesi ile il sağlık müdürlüğünü tertemiz bir şekilde bıraktım”

Demirkol, 4 buçuk milyar bütçesi ile il sağlık müdürlüğünü tertemiz bir şekilde bıraktığını kaydetti.  Bolu sağlık alanında Türkiye’nin sayılı illerinden biri olduğunu vurgulayan Demirkol, şu ifadeleri kullandı;

            “Bolulu bir kardeşiniz olarak başhekim olarak geldiğim günden sağlık il müdürü olarak görev yaptığım süre boyunca sizlerin desteğini hep gördüm. Bugün. Yaklaşık 7 bin personelimiz ve Bolu Belediye bütçesinin 3 katı olan oluşturduğumuz bütçe ile sağlık müdürlüğümüzü alnımızın akıyla, yüzümüze bir leke sürmeden tertemiz bir şekilde bıraktık. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın takdirleri ile aranızdan bir kardeşiniz olarak Bolu tarihinin en önemli seçimlerinde aday oldum. Her biriniz bir evladınızın bir kardeşinizin aday olduğunu duyunca haberleri gözyaşları ile takip ettiniz. Bu teşkilatlarda çayı demlemiş olan, masayı silmiş olan veya bu davada milletvekilliği yapmış olan yeri ne olursa olsun bizi kazandıracak olan yaptığımız işin küçüklüğü değil niyetimizin büyüklüğüdür.  Bu seçim Bolu özelinde birleşince kolay ayrılınca zor bir seçim olacaktır. Teşkilatımızın gücünü gösterecek şekilde birbirimizi desteklememiz gerekiyor. Bugün geldiğimiz noktada birbirimize inanarak, samimiyetle ve kucaklaşarak yeniden tarih yazabilecek bir teşkilata sahibiz. İl başkanlığımızda her birinizi görmek istiyoruz. AK belediyecilik gerçek belediyeciliktir, gerçek belediyecilik AK belediyeciliktir diyerek hep beraber Bolu’da çoğu gitti azı kaldı diyerek tarih yazacağız. Gönüllere dokunacağız. Seçimi sandıktan önce sahada kazanacağız.

Konuşmasının ardından teşkilat üyelerinin yoğun ilgisi ile karşılaşan Demirkol, 31 Mart akşamı kazanılacak zaferin her bir teşkilat üyesinin zaferi olacağına inandığını belirtti ve teşkilat üyelerine şükranlarını sundu.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir