“TEK AMACIMIZ DAHA YAŞANABİLİR BİR BOLU”

Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, Highway Alışveriş Merkezi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

“TEK AMACIMIZ DAHA YAŞANABİLİR BİR BOLU”
27 Ocak 2024


Vatandaşların sorunlarını dinleyen Durak, en çok şikayet edilen özel halk otobüsleri konusunda göreve gelir gelmez gerekli işlemlerin yapılacağının sözünü verdi. 
31 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Yağmur çamur, kar kış demeden sahadan hiç çekilmeyen, gecesini gündüzüne katarak çalışmalarını sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, Highway Alışveriş Merkezinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.  Highway Alışveriş Merkezi’ne ulaşım noktasında Bolu Belediyesi özel halk otobüsleirnin yetersiz ve düzensiz olduğunu belirten vatandaşlara göreve gelir gelmez bu konuda bir çalışma yapacağının sözünü verdi. İnsanların daha rahat bir şekilde işine, evine ulaşabilmesi konusunda gerekli bütün adımların atılacağını vurgulayan MHP Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak “Otobüs konusunda çok şikayetler alıyoruz. Saatlerin düzensizliğinden, sefer azlığından, otobüslerin yetersizliğinden yani birçok farklı konuda otobüslerle ilgili şikayetler alıyoruz. Elbette ki bu konuda projelerimiz var. Özellikle insanların yoğun olduğu bölgelerde ki otobüsler başta olmak üzere hepsinde saatler düzene girecek, sefer sayılarını arttıracağız, otobüs kapasitelerini yükselteceğiz. Yani kısacası toplu taşıma araçlarını kullanan vatandaşlarımızın balık istifi gibi gitmesine izin vermeyeceğiz. Bizim tek amacımız insanların yaşam standartlarını daha da yükseltebilmek” dedi.

1 yorum yapılmış

  • Cem27 Ocak 2024 - 19:03
    Mhp li olarak sizi şanşlı görmüyorum Ak parti adayı Muhammed hoca size göre biraz daha şanslı gibi Derdimiz bu seçimde parti değil şahıslar olmalıdır.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir